Au pair, czy ktoś był? (2) Witajcie. Chciałabym poznać Wasze opinie na temat różnych biur Au pair.... Anna Szukam koleżanki która by uczęszczała za mną do Good Luck Club :) (5) W godzinach popołudniowych :) np 3 razy w tyg :) któraś chętna? :) Kasik Szukam koleżanki do chodzenia na siłownie-Przymorze, Wrzeszcz itp (1) jak w temacie mam 30 lat może też byc jazda na rolkach poziom... anna
Prostowanie keratynowe (trwałe) (1) Czy ktoś wie, w jakim salonie w Gdańsku wykonują keratynowe prostowanie... ziu DIETA KOPENHASKA (20) zacznam od 16.04 kto dolaczy? proponuje codziennie pisc relacje to dziala... Anna Karenina Prawo jazdy bez meldunku (7) Mam problem jestem w trakcie robienia kursu na prawo jazdy.Ostatnie moje... kasia26 Egzamin na prawo jazdy!!! (5) Szukam informacji na temat egzaminu w Gdańskim Pordzie.Niedługo bede zdawać i... kasia26 ten Maciej to żaden fenomen, (1) nigdy o nim nie słyszałam i nic nie wiedziałam do tej chwili. Zwykła podpucha... xyz WROZBITA MACIEJ (1) cieć i naciągacz ale naiwnych nie brakuje - co myślę o nim - rzygam jak go widzę wiedzmin jak u was z alkoholem? (10) bo u mnie zdaje sie, ze juz nie jest wesolo. nie wiem czy juz czas sie leczyc... az wstyd nicka wpisac Dobry i sprawdzony ginekolog (27) Witam dziewczyny:) Szukam dobrego ginekologa w okolicy Żabianki,Przymorza,... Sabina to idiota! (2) głupek i ściemniacz jakich mało!! toro jego klienci prędzej czy później w najlepszym razie wylądują (1) u księdza egzorcysty, samo oglądanie tego nieszczęśliwego człowieka może być... Michaś Ludziska, wy naprawdę tam dzwonicie? (1) parafrazując Lema - od kiedy korzystam z internetu, wiem że jest mnóstwo... :) Narodowe Siły Rezerwowe (2) Witam dziewczyny, czy któraś z Was była, bądź macie kogoś w rodzinie kto... honia232 może znacie nianie? (4) Poszukuję pilnie niani, najlepiej żeby mogła dojechać do Kowal, a jeśli nie... bedronka LEKCJIE ANGIELSKIEGO-szybko,tanio i fachowo.GDZIE???? (3) Witam.BArdzo prosze o pomoc.Musze pilnie nauczyc sie choc w jakims stopniu... kaskaa żłobki (1) Witam Przepraszam z góry - zapewne watek ten byl juz poruszany kilka razy,... magda-jans gdzie dostanę farbę do ubrań na zimno (3) Czy wiecie drogie koleżanki,gdzie w Gańsku kupię farbę na zimno do... kb Mamuśki na spacerki ze Stogów poszukiwane:) (3) Jestem młodą mamą 5cio letniego Kuby i 6cio miesięcznego Maćka.Może znajdą... korniczek