Kogo nie polecam!!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Nie polecam w Gdyni lek.P.Bierżyńskiego, u niego w gabinecie jest "taśma", to , że ma dobry sprzęt nie znaczy , że potrafi go dobrze wykorzystać!!
Ponadto nie polecam gabinetów , w których co wizytę wykonuje się usg, to niezdrowe dla Waszych maluszków! Sama jestem po ciężkiej tragedii związanej z moją ciążą i moim cięzko chorym maluszkiem!
Polecić mogę za to prof.Preisa (warto zrobić USG u niego w 12tyg.) oraz dr Konefkę!
Trzymajcie się wszystkie ciężarne, zdrowych pociech życzę! Mi się nie udało, ale będę jeszcze próbować!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kogo nie polecam!!!

Tak tak USg niezdrowe .Naczytałaś sie głupawych pism dla kobiet?
To może sam porod jest niezdrowy?
A nie pisze sie o tym ilie ludzi umiera po niewałsciwym użyciu nitrogliceryny.Bo lekarze pisza jak sie żle czujesz to psiknij sobie a juz paru takich zmarlo mi na moich oczach.

W nadmiarze wszystko szkodzi!!!Nawet usg robione co wizytę podczas ciąży (standard 9 razy) może zaszkodzić!!!

Wiesz co Tediku? Studiuję fizykę biomedyczną. Przeszłam przez przedmiot nazywający się techniki obrazowania. Owszem, USG jest niezdrowe zwłaszcza w pierwszym okresie ciąży... Co gorsza wielu lekarzy wypisuje skierowanie na USG na życzenie matek jesli moga na tym zarobic. Więc: USG tak, ale najrzadziej jak się da i najpóźniej jak się da.

Zdaje się że wykład prowadził dr Kwiatkowski... Tediku, wiem, że masz "coś" wspólnego ze służbą medyczną i na pewno to nazwisko obiło Ci się o uszy.

mamko
a ja się właśnie myślałam o tym lekarzu..
a możesz powiedzieć gdzie proponowani przez ciebie ginekolodzy przyjmują:)

K@juta! Ja moge z czystym sercem polecic dr. Goworka z Gdyni, bylam ostatnio -- pelna kultura, lekarz b. sympatyczny, tanio nie jest (100zl), ale za to full service :) -- w cenie jest caly zestaw badan! (Gdynia, ul. Zwinislawy 6d, tel. 586202202)

dzieki

No niesytety to nazwisko mi nic nie mówi bo nie obracam sie w kręgach ginekologicznych lecz ratowniczych.

mapisz konkretniej o co chodzi z dr.Bierzynskim bo ja do niego chodziłam z moja ciaza(niestety martwa) ale tez sie zastanawiam teraz nad nim.Był polecany przez moje kolezanki dla tego poszłam ale teraz sama mam pewne obawy wiec prosze napisz mi czemu Ty go nie polecasz!!!

mi tego lek poleciła dentystka ale już pare razy słyszałam że nie jest polecany
no nic szukam dalej i zastanawiam się nad p.Gaworkiem tylko trochę szczyknie mnie kasy:)

Moją historię wysłałam Ci na meila, bo jest bardzo smutna!!!!

Nie warto żałować kasy na dobrego lekarza, tylko, który tu jest dobry, co?? Takie pytanie dzisiaj sobie zadaję!!!?Bierżyńskiego też mi poleciły koleżanki, bo ich ciąże były zdrowe i do takich to pewnie każdy lekarz się nadaje, tylko co kiedy maleństwo jest chore, czy laik to wychwyci????

tak tak przeczytałam dziękuję
jeszcze jak szukałam info znalazłam niepochlebne opinie
a ja właśnie szukam gina do prowadzenia mojej przyszłej ciąży:)
a chce na spokojnie żeby potem na wariata nie było

z tego co wiem to goworek pracuje na porodowce w wejherowie -- mi polecily go dziewczyny na forum weselnik, jak siedzialam w poczekalni to kilka pan w ciazy sie przewinelo -- mysle, ze zna sie na rzeczy ;) -- powodzenia!

dokładnie takie info znalazłam że przyjmuje na porodówce w wejherowie:)

dziewczyny a słyszałyście o p. Mariuszu Sitarzu?

Ja nie słyszałam, domyślam się , że chodzi o ginekologa? A gdzie przyjmuje?

tak gin w gdyni przyjmuje:)

Inne tematy z forum

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Obniżenie /wypadanie macicy (1230 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...