Koleżanki Pruszczanki :)

Jest tu kto?
Dużo nas?
Brzuchatki? czy już po rozpakowaniu?
Spacerujecie codzień, którędy chodzicie?
Lubicie lody z bitą śmietaną, czy bardziej wolicie koktajl z truskawkami? :)
Narzekacie na służbę zdrowia? Ja też :)
I co powiecie na wspólne wypędzanie zimy?

Nam też należy się jakiś wątek :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koleżanki Pruszczanki :)

Ja skonczylam wlasnie prace i jakos lenia zalapalam :) to chyba ta zmiana czasu :) Ide za godzinke polatac z moim psiurkiem :)pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej hej czy nikt tu juz nie zaglada? mi sie obiad robi, czekam na meza i zmykam na treningi, maly spi wiec mam free time , ale jakas taka rozleniwiona dzisiaj jestem, mialam prasowac bo sterta czeka ale nie moge sie zabrac, nienawidze tej czynnosci

uuu a dzisiaj lipa:( ale oddalismy malego dziadkom i ruszalmy na impreze:) tris jak sie trzymasz, ktory to tydzien?

oj jak pieknie:) wlasnie wrocilismy z meeeega dlugiego spaceru:) az chce sie zyc,

ania dar a czy obliczasz też zwrot vat za materiały budowlane?
jeśli tak to poproszę o cenę na maila beatapawel7@wp.pl

Ja oddalam pod koniec stycznia mam nadzieje ze juz nie bawem pieniazki zwroca :) Ale dzisiaj piekny dzionek az szkoda ze weekend ma byc taki paskudny mam nadzieje ze sie pomylili w prognozie:)

Ja dziś właśnie oddałam pita do skarbówki, w końcu, bo już tyle czasu tam chodzę, chodzę... i dojść nie mogłam, ale dziś się udało ;) I mam to już z głowy. Jutro biorę się za mycie okien ;)

np. u mnie w biurze nie ma większego znaczenia czy ktoś coś odlicza itp., jest po prostu stała stawka za jednego rocznego PITa.
Nie wiem, jak w innych biurach.

:) ok
w razie czego podaję również moje gg: 9080568
co do tego Pita- moze nie dojść, jak tak długo nie doszedł.
Ale zawsze można poprosić o duplikat :)

szkoda ,ze tu nie mozna edytowac....tak napisałam Ci powyzej jak wyglada sytuacja...chociaz nie wiem wlasciwie co wpływa na cene rozliczenia....oj, nie znam sie na tym:))

To chyba bede zainteresowana:)Tylko czekam jeszcze na moj pit z pracy- wyslali mi pocztą miesiac temu i jeszcze nie doszedł :/ i czekam,czekam....dam znac w przyszłym tygodniu:)

to moje gg 7003299 napisz ile wezmiesz,ok? ja jestem na urlopie wychowawczym-bezplatnym,tylko mąż pracuje...odliczamy internet i dziecko:)

hej dziewczyny,
ja mogę zrobić Wam PITa, mieszkam 2 km od Pruszcza jakby co, ale już robiłam jednej naszej forumce PITa i nawet się nie spotkałyśmy - wszystko udało się przekazać pocztą elektroniczną :) nie powiem, jest to niesamowicie wygodne :)
jakby któraś z Was była zainteresowana, podaję maila: nusiaczek@gmail.com

Ceny mam bardzo korzystne - w biurze rachunkowym płaci się zwykle ok. 100 zł, ja robię PITy za duuużo mniej.

podlaczam sie do pytania Dorotki:) ja czekam na klientke, troche pocwiczymy a potem uciekam do rodzicow do ogrodu zeby maly sie wykurowal:)

hej!

Za oknem piekna pogoda....zaraz uciekamy na plac zabaw:))
Choicaz powiem Wam,ze wczoraj zmarzłam jak nie wiem....kurcze...mały nie chcial wracac a ja stałam i sie trzęsłam:)

Zdrówka dla chorych maluchów!

dziewczyny przy okazji mam pytanko:

musimy sie rozliczyc z mężem i pomyslałam, ze skoro tu juz mieszkamy to załatwimy sprawe tu....znacie kogos lub polecacie osobe ktora nas rozliczy??? ksiegowa,biuro rachunkowe...
i moze przy okazji wiecie ile teraz sobie zyczą za rozliczenie małzenstwa?

pozdrawiam! miłego dniaaaaa:)))

a moj sie obudzil z mdega katarkiem:( jednak zdradliwa ta wiosna zz

Dzisiaj taki piekny dzien ma byc wiec sie z moim malym na plac zabaw wybierzemy :)

Serdecznie witamy :)
stawiasz powitalną kawę :))))
może być w rozszerzeniu jpg :)

To ja też się zapisuję ;) Mieszkamy tu od listopada, na ulicy miłosza (niedaleko kasprowicza). Jeszcze na place zabaw nie chodzimy, ale cieszymy się na wiosnę :)

acha dziekuje

nie mam pojęcia ile...-ale coś kojarzę -że wykupuje się miejsce na miesiąc (nie chcę wprowadzac w błąd ale kosztowało chyba w przedziale 100-300 zl) + za wjazd auta-ale to juz w niedzielę-jak się wjeżdża na giełdę...(chyba w granicach 10-30 zl)

Inne tematy z forum

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...