Koleżanki Pruszczanki :)

Jest tu kto?
Dużo nas?
Brzuchatki? czy już po rozpakowaniu?
Spacerujecie codzień, którędy chodzicie?
Lubicie lody z bitą śmietaną, czy bardziej wolicie koktajl z truskawkami? :)
Narzekacie na służbę zdrowia? Ja też :)
I co powiecie na wspólne wypędzanie zimy?

Nam też należy się jakiś wątek :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koleżanki Pruszczanki :)

dziewczyny,
z innej beczki- orientujecie się może, w jakich godzinach otwarte jest laboratorium w przychodni na Grunwladzkiej?
Muszę zrobić badania, a bardzo nie lubię wstawać skoro świt :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja sie pisze na te kawki na lawce:P kazda zobowiazuje sie do kupienia takiego kubka termosu:)

Hej! W końcu ktoś z tej strony Pruszcza!
Mieszkam nieopodal Mickiewicza!
A Wasz plac zabaw znam doskonale!

No chyba, ze na placu zabaw...dzieci będą sie bawiły a my na ławeczkach-kawka z termosu...hihi;-)
Tez juz czekam az bede mogła chodzić z małym na plac zabaw i sobie posiedziec,moze pogadac o pierdołkach z jakąś mamą:))

a gdzie to osiedle Mickiewiecza?? a zobacze sobie sobie na mapke;-)

A mozę jest ktoś z osiedla Mickiewicza? tu jest fajny plac zabaw tylko narazie w błotku i śniegu:(

hmm sie tak zastanawiam moze poprosyu robic spotkanka w naszych domach bo niestety nie ma takich miejsc w Pruszczu zeby mozna bylo sie napic kawki a dzieci mogly sie pobawic

Swoją drogą szkoda, że nie ma w Pruszczu ( a może jest?) takiego miejsca gdzie dzieci mogłyby się pobawić a mamusie napić kawki. No cóż byle do wiosny:-)

hejka :) ja też jestem z pruszcza. os. cyprysowe niedaleko tesco i biedronki :) mam roczną córcie :) wiec troche nas jest :)

Hej, ja też jestem z Pruszcza, mieszkam przy Kaspowicza, mam dwuletnią córcię i też nie mogę doczekać się spacerków. Co prawda pracuję ale zostają popołudnia i wieczorki:-)

Witajcie kobietki a co tu dzisiaj tak cichutko widze pewnie wszystkie dzisiaj na spacerkach taka ladna pogoda byla :)

aaaaaaaaa to juz wiem:)

heheh a gdzie fitness bingo to ja wiem bo sama tam jais czas temu chodzilam teraz kozystam co jakis czas z ich sauny bo tam mam najbizej :) Zeby ci bardziej naswietlic miejsce gdzie jest plac zabaw duzy to Gałczyńskiego to głowna ulica na ktorej sie znajduje np poczta, akademia paznokcia, siec 34, zoologiczny, bank :)

w ten sam dzien jak przyjdziesz to masz wizyte tylko bilanse i szczepienia robione sa w wyznaczone dni tygodnia

ja mieszkam w poblizu silowni bingo, niedaleko ronda przy wiadukcie, ale bardziej w strone gieldy, a dlugo sie czeka na wizyte czy bez problemu umawiaja?

No ja z wlasnego doswiadczenia nie polecam tej przychodni na osiedlu wschod jezdze do miasta do tej przy biedronce i tam chodzimy do Michała Trebacza mlody ma podejscie do dzieci mozna z nim pogadac :) Nie faszeruje bez potrzeby antybiotykami.

A ty mieszkasz gdzies w pobliżu Partnera ??

a wlasnie , do ktorej przychodni ma zapisac synka, musze zrobic bilans dwulatkai zaszczepic go, szukam jakiesgos pediatry konkretnego

hehehe dalej nie wiem:)

znam tylko faktorie, a tak to jestem zielona, teraz kiedy mam auto popsute to nawet nie wiem jakim autobusem dojechac do centrum pruszcza

to jest kolo przychodnii Familia :)przy Korzeniowskiego

Inne tematy z forum

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...