SUPER KOMORNIK (2) CZEKAŁEM I DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGŁEM NA WŁASNE PIENIĄDZE. UDAŁEM SIĘ DO... Bronisław Błański 72-525-7000 brak kontaktu nikt nie odbiera tel (2) normalnie zal mi tej instytucji jeden wielki balagan od 2009roku do 2013... oszukany porazka (2) od sierpnia 2013 do lutego 2014 czekam az ktos laskawie napisze i wysle info... rob
fachura (3) Obawiałem się przed pójściem do komornika, że to urząd jak w Kafce. Po... Robcio Długo ale skuteczni (1) Skladalem wniosek na poczatku roku to troche to im zajelo ale to i tak... mszcz kpina, odradzam wszystkim !!!!!! (1) Odradzam wszystkim. Nie dajcie sie zwieść ładnym i dlugim opiniom na tej... idztylkonietam Szkoda czasu i nerwów (1) Wniosek egzekucyjny złożony w czerwcu, 3 pisma ponaglające i 2 telefony (nie... prawnik Panie - śmiech na sali (1) Za pierwszym razem, kiedy tam poszłam - wszystko było jak najbardziej ok.... Anna OBSŁUGA KOSZMARNA (3) Panie z obsługi zachowują się jak rozwydrzone księżniczki, jakby nie wiadomo... xe pewna i solidna kancelaria (1) Rekomenduję kancelarię Komornika Perzanowskiego jako pewną i solidną. W... KŚM jestem miło zaskoczona (1) Bardzo miłe zaskoczenie , profesjonalna obsługa pana Asesora , brawo więcej... Zenia śmiech na sali (2) nie wiem co robą te Panie, ale wiecznie są tak zajęte, że nie odbierają... aniucha_aniucha Gburowate ignorantki (1) Dokładnie tyle można powiedzieć o Paniach obsługujących. Niemiłe, uważają się... Bombonierka kompletne olewanie (1) klienta, nigdy nie można się dodzwonić a jak już człowiek się dodzwoni to... Piotr