Kierowca 152 (1) Dziękuje kierowcy 152 że zaczekał na mnie jak biegłem. Więcej takich ludzi Chłyst Linia 22 (1) Spóźnił się frajer o 20 min Zdenerwowana Niezadowolona (1) Niecierpię komunikacji miejskiej, gdybym miała samochód to nigdy w życiu bym... Agnieszka
Motorniczy (1) Co za d*pki pracują w ztm? Rozmowa kierowcy z pasażerem z teraz: Pasażer :... Aga Tramwaj nr 8 odjazd z ulicy Gospody. (1) Witam, wszystkich po weekendzie a to z mówi z samego rana niespodzianka.... Hardy Linia 170 - kierowcy jeżdżą jak chcą. (1) Wczoraj jechałem tą linią z przystanku żeliwa, autobus na rozkładzie o 12:07.... Wkurzony autobus 283 (2) Dlaczego autobus 283 ciągle wypada . Ostatni z Piekarniczej o godzinie 19,56... Bożka nie realizowanie kursów autobusów zgodnie z rozkładem jazdy (1) wywieszone godziny kursowania są fikcją literacką andrzej Podziekowania (1) Chciałabym bardzo podziekowac za pomoc Panu z infolini oraz Panu z autobusu,... pasażerka od łokitoki Maly autobus(taki,jakie jezdza w Gl.Gdansku,starowka na ul.Nieborowska) (1) Nie wiem,do kogo napisac,gdzie sie zwrocic z prosba:mieszkam przy... Iza # Kierowca 2279 (1) Właśnie jadę autobusem linii 147 w kierunku centrum.Kierowca numer 2279... Kobieta Kierowca autobusu nocnego (1) Wracałam z pracy autobusem N20, wsiadałam na węźle Franciszki Cegielskiej (w... Karolina 2274 linia 152 (1) Miły kierowca, widział że biegłem i zwolnił na tyle ile mógł. Dziekuje. Rafał Szarek Przeludnienie w autobusie 179 o godzinie 6.59 (1) Autobus jadący w strone oliwy o godzinie 6.59 na przystanku jednorożca jest... Hibiskus Kierowca jest wulgarny względem pasażerów. Lekceważy ich. (1) W dniu 27 grudnia autobus linii 192 o godzinie 17.16 odjeżdżający z Witomina... Ewelina Zkm tragedia (1) Właśnie jadę autobusem 134 nr autobusu 5064 kierowca ham jakiego dawno nie... Iwona Rozkład jazdy MPK (1) Co autor tej strony miał na myśli, jak z tego korzystać, gdzie jest rozkład... Andrzej Porażka (1) Autobus przyjeżdża 5 min wcześniej? Co za porażka Dominika Praca motorniczego - kryteria (1) Chciałam zapytać kto ma szansę przejść kasting który organizują gdańskie... Karolina Łamanie przepisów (1) Niestety wielu kierowców łamie przepisy. Co mnie oburza w szczególności to... mm