PRZEBOJOWY KIEROWCA AUTOBUSU 174 (4) W dniu dzisiejszym wracałam autobusem linii 174 z Fashion House o godzinie... Karola Kierowcy (1) Ok że nowe ale obecnie jeżdżące NISKO PODŁOGOWE są złe obsługiwane porostu... Andrzej Legitymacja w potwelu (1) dnia 26.01 2012 około godziny 10 w autobusie23 na trasie gdynia-karwiny... smutas
jazda w tę i z powrotem..... (1) jeżdże autobusami lini 154 i 254 i powiem szczerze jeżdzi się na pewno w... pasażer....ZTM Gdańsk Kierowca autobusu 186 ,112 (1) Wielki (+ )dla tego Pana ! 2 razy miałam przyjemność jechać i opinię mogę... Zadowolona powtarzające się wpadki trolejbusów (3) Zdarzyło się (nie pierwszy raz), że trolejbus (31) spóźnia się jakiś... niezadowolona 210 (2) jerzdzę ta linia codzienie do pracy jest strasznie zawsze sie spuzinia a do... rabbi Pan Krzysiek (1) Pan Krzysiek. Kierowca autobusu, jeżdżący Gdańskimi autobusami to SKARB. Mam... Grzesiek Jest OKI ale może być jeszcze lepiej :) :) :) (1) Zgadzam się z innymi że nie jest to niemieckie S'bane czy U'bane ale w... Rocky Masakra (1) Płacić za takie coś ? To jakaś pomyłka. Ja syfi malaria (1) totalne dno!!! poniżej jakiejkolwiek normy szkoda to opisywać :((( Pasażer donata.mirek@hotmail.com - opinia (2) komfort jazdy bardzo slyby ,brudno ,tloczno ,terminowosc -jezdza jak chca ,za... donata.mirek@hotmail.com doll - opinia (1) dnooooooooooooooooooo . doll droga na jasien (1) jazda autobusami 167 i 168 to kpina bo nie jezdza czeka sie godzinę i tak co... darson punktualna,uprzejma obsługa oraz nowoczesny tabor (1) wszystko ok ,oby tak dalej:) mariusz wieczorkiewicz 210 ;/ (1) Jaki bezsens !!! jeżdżę 210 i przeważnie ,a może nawet i zawszę się SPÓŹNIA .... P. Dorota - opinia (1) Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że pasażerowie z Pruszcza są coraz bardziej... Dorota Kamery (2) Po co kamery na kierowce ? Uważają państwo ich za złodziei ? Jest to... ikarus2217 skandal, brak sacunku dla pasażera. (3) Tak można opisać "terminowość" autobusów 161, 167, 168, 367. Przykłady:... Jola Zachowanie kierowców ciągle pozostawia wiele do życzenia. (2) Niestety, w ZKM pracują nadal „szoferzy” ze starej gwardii,... Bash