Autobus 167 (1) Autobus spóźniony 20 min Wiśnia Zart (1) Spoznienia, spoznienia i jeszcze raz spoznienia. Jak wybierasz sie gdzies SKM... kajtek Numer 3020 autobus 22 (1) Tragedia. Pani prowadzajaca autobus chyba nie zdaje sobie sprawy, ze jeździ z... Paulina
Brawura kierowcy, brak odpowidzialności 04. 08. 2017 (1) Córka dziś wracała z Gdyni do Źukowa. Wsiadała ok godz 16.29 na ulicy... Agnieszka Gdynia autobusy tragedia ! (1) Aurobus linii 25 skrecil na zamenhofa w strone leszczynek. Wszyscy... Tikaaa Podstawowa usługa w teorii jest OK, ale obsługa klienta to tragedia (1) Nie polecam - w przypadku jakichkolwiek problemów zero podejścia 'do... Adam 122 linia do wycofania, jazda rozwalonym autobusem, 20 min. spóźnienia to standard, opryskliwi kierowcy gadający przez telefon (1) 122 to najgorsza z linii jaką można jechać (jak się uda oczywiście) w... Zbigniew kierowca wyrzucił mnie z autobusu z dzieckiem!!! (2) zostałam poproszona o opuszczenie ,gdyż mój synek płakał trochę pan kierowca... Marlena 0 punktualności, zepsute autobusy!!! BRAK ORGANIZACJI W ZKM GDAŃSK (2) 11 lutego w piątek jechałam na lotnisko autobusem linii 122 o godzinie 4.25... pasażerka niebezpieczne dla dzieci (1) Dzis miała miejsce taka sytuacja. Wychodziłam z synek, który siedział w wózku... kasiek Skarga na kierowcę autobusu link 22 (1) Po rozmowie telefonicznej z panem z zkm gdynia nie mogłam złożyć skargi na... Ewelina LINIA POŚPIESZNA ZKM GDAŃSK "J" (3) Dzisiaj (14.08.2014r) w godzinach między 17:13 a 17:16; kierowca autobusu... zmotoryzowana podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję motorniczemu tramwaju nr.6 o numerze bocznym 038 za to,... wdzięczna pasażerka Szybka Kolej Miejska (2) Brak informacji dla turystów o sposobie kasowania biletów w widocznych... Tarnogórzanka cz - opinia (2) chamstwo cz mam nadzieje ze juz niedlugo - pasazer - opinia (4) chamstwo kierowców jest nie do przejscia i te kretynskie maile w odpowiedzi... mam nadzieje ze juz niedlugo - p SKM (2) Brak alternatywy dla trójmiasta, tylko samochód jest szybsszy, ale nie... z Problem z ZKM i kontrolą (6) Nie wiedziałem gdzie wrzucić moje pytanie, więc zdecydowałem się tutaj.... bobby ZKM GDYNIA TOTALNA SAMOWOLA (11) Z jakiej racji w dniu dzisiejszym tj. piątek 08 06 2012 autobusy itrolejbusy... podatnik bus 227 - 17 kwietnia 2012; Srebrniki 15.26 do Jelitkowa (2) cham-kierowca, który zamknął mi drzwi przed nosem i choć stał na przystanku... wiem czemu unikam zkm