szkoły (31) Czy została zamknięta juz jakaś szkoła w 3mieście? Jak ktoś miał z dzieci to... dżizas Zbadali już...wynik pozytywny (2) Zbadali już praworządność w Polsce!.. i okazał sie wynik pozytywny: nie ma... mala Nadoslawa Czy możliwe, ze COVID-19 był już kilka lat temu? (30) Jakies 3 lata temu miałem objawy typu: katar, gorączka, kompletna utrata... Derek
Blokowanie służby zdrowia zwiększa śmiertelność (10) Przez celowe blokowanie służby zdrowa rząd zwiększa śmiertelność wśród... Świat zwariował Pobieranie wymazu w domu przez pielęgniarkę (3) Witam Proszę o informację czy ktoś z was miał pobierany wymaz w domu , jeśli... babciaE Zakupy dla osób na kwarantannie (2) Jeśli znajomi lub rodzina nie ma możliwości zrobienia zakupów osobom na... chora ? zdrowa ? Skoro maseczki są skuteczne, to dlaczego jest niby tylu "zarażonych"? (10) Jako "foliarz i płasko ziemca" zadaje wam to proste pytanie? Prawie wszyscy... Świat zwariował Odzyskać to co Szumowiny Zdradzieckie zamknely!!! (3) Kopalnie, Stocznie, Firmy, Sklepy. Narodzie dlaczego jesteś Ślepy na... Pandemia prawdziwa, panika zmyślona (32) Bez płaskoziemstwa, foliowych czapeczek, 5G, teorii spiskowych itp. Tylko... Szturm na sejm - Szturm na Zdrajców Narodu Polski (2) Wszystkich pod sąd!!! zdrajcy!!!! Rządowe Pajace i Zdrajcy pod sąd!!! (2) Mózgi im zaszczepić!!!! Gdzie testować prywatnie (4) gdzie przed wyjazdem prywatnie zrobić test bez auta w Gdansku?kto wie jola Kto to powiedział ? (6) Kto to powiedział ? Cieszę się, że coraz mniej obawiamy się koronawirusa i... Skydiver utrata pracy (21) Witam Dziś po raz 2 w tym roku straciłem robotę(praca w gastro). Szczerze? Do... Millenials Chemtrails nad Naszymi Ziemiami..... (4) Czy ma ktoś pomysł jak ściągnąć samoloty lejące nam na głowy Chemikalia??... Czy komus udalo sie dodzwonic do UCK? (2) Wczoraj gdy dzwoniłem do UCK na numer podany aby zarezerwowac termin na... Mik Kochane owieczki, kontynuujemy plan wybudzania się z letargu (2) Załączam link do pierwszego z kilku wartościowych filmów, które pokazują... Świat zwariował Rządowy tajny plan zamknięcia Kanady. To samo będzie w Polsce (1) - Faza wtórnych ograniczeń blokowania w sposób ciągły, zaczynając od głównych... Świat zwariował Pandemia koronki jest terrorystycznym atakiem na ludzkość (5) Po tylu miesiącach już chyba jest coraz więcej ludzi, którzy zdają sobie... Świat zwariował Czy ktoś z Was był zakażony? (18) Witam. Zacznę od tego, że mam mieszane uczucia dotyczące tego całego wirusa.... Ona