Fałszywa pandemia (1) Ogarnięcie się media Boja sie prawdy i kasuja takie temary. Weryfikuje... Protetyk8 mini reklama - coś dla rozrywki - powrót do czasów dzieciństwa - 8-bitowce (1) Hejka, Nie samym Covid'em człowiek żyje. Jeśli ktoś chce się chwile... Psychika (29) Hej. Mam pytanie gdzie szukac pomocy jeśli juz nie radzę sobie z lękiem?... Malwina
Elitom z ukrytych agend zależy na utrzymywaniu ludzi w niewiedzy (11) Czy wiesz, dlaczego ludzi jest tak dużo na naszej planecie? Dlatego, ponieważ... Świat zwariował Plan pandemii z 2020 jest podobny do pandemii z 2009 roku (4) Uwaga: światowi kryminaliści już w 2009 roku chcieli masowo wyszczepić... Świat zwariował Czy ludzie którzy pomagają to nie sen (4) Proszenie o pomoc finansową jest dla mnie bardzo niewygodne, ale kiedy jestem... aniawariatka16@gmail.com Gdzie na randkę w Gdańsku w czasie pandemii (7) Jw. Nie doceniamy tego co mamy (2981) Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt.... A Przewidywania mody kovid w marcu 2019 w programie "Project Runway" (1) Jeżeli nadal wierzysz w wiruska z chińskiego marketu, który objawił się w... Świat zwariował Juhuuuuu, jedziemy na narty... (3) Nasz kochany Rzont pozwolił aby działały w tym sezonie stoki narciarskie.... Skydiver posyłacie teraz dzieci do przedszkola, jeśli nie musicie? (9) Ciekawa jestem czy ktoś ma podobną sytuację do naszej i jaką decyzję podjął w... Natalia MASKI (32) Dzisiaj odmówiono mi zabiegów rehabilitacyjnych w jednej z przychodni zdrowia... DO Wszystko z pandemią zostało wcześniej zaplanowane. (1) Włosi ogłosili jako pierwsi. Próbki w których wykryto COVID19 pochodzą z... Świat zwariował Nowy Porządek Świata to nowy holokaust (29) Niestety nie jest to już teoria spiskowa, ale coraz bardziej potwierdzający... Świat zwariował Linie lotnicze Qantas będą przewozić tylko zaszczepionych (16) Szef australijskich linii lotniczych Alan Joyce uważa, że Qantas nie będzie... Obostrzenia TYLKO od 65 Plus?? - Oficjalne Dane o COvID = Zobacz Kto Naprawdę Umiera! (8) Najwięcej zgonów z powodu COVID-19 występuje u osób starszych po 85. roku... Dariusz_Salamon_pl Rodzic na izolacji a dziecko na kwarantannie (4) Witam :) Może ktoś spotkał się z taką sytuacją i zna rozwiązanie. Mianowicie... Kasia Sprawa sądowa w postępowaniu uproszczonym - Gdynia (1) Czy ktoś ostatnio składał pozew w sprawie cywilnej w postępowaniu... Szczurołap - jak przekonać do szczepienia (24) Jesteśmy na etapie przyzwyczajania polskiego stada do pandemii, budowania... Świat zwariował Czy teoria spiskowa staje się faktem? (1) 1. Stworzenie fałszywego zagrożenia terrorystycznego, które wymusiło zmiany w... Świat zwariował