Przedszkole na ul.Partyzantów (2) Słyszałem, że w jednym z przedszkoli na tej ulicy jest koronawirus ale... zaniepokojony Jak manipuluje się masami. Co stoi za koronką i jak ludzi oszukiwano od dziesięcioleci. (1) Zapraszam do obejrzenia tego filmu, gdzie autor pokazuje mechanizm... Świat zwariował Fryzjer w reżimie sanitarnym (9) Witajcie, czy znacie zakład fryzjerski, który stosuje się do zasad sanitarno... Ika
I dlaczego niby nasz kochany rząd się na wszystko zgadza?? (6) Nie dajecie się omamić Polacy , przecież jesteśmy Inteligentnym Narodem i... Ludzi jest za dużo, ponieważ klasę Panów utrzymają maszyny (9) Pod pozorem ochrony środowiska w kulturze zachodniej od lat namawia się ludzi... Świat zwariował Kontakt z urzędami. (1) Chciałabym,żeby ktoś mi odpowiedział na nurtujące mnie pytanie. Dlaczego... Aleksandra S. Jak za pomocą prostych trików naród jest brany za twarz? (1) Poniżej rozmowa z ekspertem matematykiem, który przedstawia jaka jest... Świat zwariował Szczepionki jako narzędzie depopulacji (1) Tutaj masz filmik z 2009 w którym udawadnia się jak ludzie związani z grupą... Świat zwariował Won z Elonem Muskiem i jego satelitami!!!! (1) Mającymi cele militarne, szpiegowanie i zniewolenie ludzi!!! Stop WHO!!! (1) Międzynarodowa Organizacja Depopulacji Ludzi!!! Stop 5G!!! (1) Dla nie świadomych jest to broń wojskowa!!! Rząd do od*bania!!!! Niszczą naszą kulturę, kraj, gospodarkę i Ludzi!!!! (1) Stop Rządowym Pajacom!!?? Nic dodać, nic ująć....!!!!! (1) Proszę o obejrzenie a dopiero wtedy komentarz!!! Pozdrawiam... Oto 50 dowodów że pandemia jest oszustwem (7) Widzę coraz więcej ludzi, którzy zaczynają uświadamiać sobie prawdę. Politycy... polak780 Rozciąganie metali ciężkich na niebie za pomocą magnesów anten 5G (3) Kto odpowiada za trucie Polaków?? Epidemia strachu, globalna manipulacja kryminalistów, prawdziwe liczby (2) Poniżej link do wywiadu z matematykiem, który na liczbach udawania że nie ma... Świat zwariował Otwórz oczy, czas się obudzić. Dwa ważne filmy które musisz zobaczyć (1) Poniżej linki do 2 materiałów wideo: 1) Dokładne wytłumaczenie przez... Świat zwariował czytajcie (22) Czytajcie statystyki medyczne. W tym roku zmarło mniej ludzi niż w latach... DO Jak XXX na Niebie, tak nasz Rząd Truję Ciebie.... (2) A MON udaje że nic nie wie !!! Do młodzieży (3) Jeszcze macie czas. Nie dajcie się dyktatowi ciemnoty. Włączcie myślenie.... DO