ludzie się ukrywają przed kwarantanną (3) Ciekawe zachowania ludzi, którzy mając kontakt z zarażonym nie chcą aby... #ew Opowiem wam bajeczkę jak świat zmieni się za chwileczkę (2) Jest to odjazdowa teoria krążąca tu i tam po necie. Rodem z dobrej... Świat zwariował Nagranie z Pentagonu na temat modyfikacji zachowań przez zmianę DNA (1) Poniżej link do konferencji, jaka odbyła się w Pentagonie 13 kwietnia 2005... Świat zwariował
Szczepionka jako narzędzie do nowego holokaustu (2) Jeżeli łudzisz się, że tak mocno oczekiwana szczepionka rozwiąże koronkowy... Świat zwariował Ciotowskie Rządy dalej opryskują!!! (1) Chemtrails na pelnej parze!!! Uwaga na spacery z dziećmi !!! Czy ktoś z Was stracił pracę z powodu pandemii? (12) I nie może znaleźć nowej, tak jak ja? Nie mam już siły :( Ona Koronawirus (4) Witam. Jakie jest Wasze podejście do obecnej sytuacji w Trójmieście?... Xxx To jest BOMBA ! Fałszywa pandemia przy tych materiałach to jest nic (5) Poniżej materiał wideo opisujący skandale pedofilskie sławnych polityków i... Świat zwariował koronawirus MASKI (1) "Łatwiej oszukać ludzi, niż przekonać ich, że zostali oszukani". Zjednoczmy... DO Święto Wojska Polskiego - m. in. (3) Defilada w Warszawie. Wojsko Polskie w kagańcach :( :( :( Do Czy za "nową normalnością" nie stoi satanistyczna sekta? (7) Istnieje pewna teoria, że tzw. deep state to grupa bogatych i bardzo... Świat zwariował Podejrzane testy na covid (2) https://gloria.tv/post/6zNcTRVySCqzEXBi9g8yzJbsG?fbclid=IwAR2kELJQwFWSynwQBx4... plandemia (6) Dzisiaj poszłam oddać książkę i wypożyczyć nową w bibliotece. Prawie mnie do... DO Koronawirus : jak ogłupia was komunistyczna propaganda PiS. (11) Komunistyczna propaganda, którą bolszewiccy posłowie PiS w przededniu wybuchu... Skydiver Straż Miejska w Gdansku,koronawirus! (4) w referacie 3 we Wrzeszczu Straży Miejskiej jednego ze strażników ma... Gość Komputronik Gdynia (2) Czy ktoś ostatnio robił tam zakupy? Czy normalnie funkcjonują (i nie myślę... Tlok w PKM (1) Wczoraj wracając z pracy jechałem pociągiem PKM na odcinku Gdynia główna do... Jesper Żrodlo zakażeń w stoczni (1) W jednej ze stoczni w Gdańsku jest zrodlo zakazen na jednym ze statków .... Zp Koronowirus Sars-Cov2 nie spełnia warunków ustawy o przeciwdziałaniu epidemii (1) Uwaga: Korona-wirus Cowid 19 to jest niegroźny wirus a "stan zagrożenia... Świat zwariował Coronowirus (2) Witam coraz wiecej zarazonych Coronowirusem i nowe zakazy i nakazy... Mario