Dlaczego szkoły były zamknięte, skoro dla dzieci covid19 nie jest groźny? (11) Od początku plandemii poniżej 19 roku umarło 2 nastolatków. Obydwoje tak... Świat zwariował Kiedy odmrożone Zostanie działanie urzędów? (4) Czy ktoś wie kiedy planowane jest przywrócenie normalnego działania... Anna Zwolnienia grupowe w centrali lpp? (2) Czy ktos cos slyszal o zwolnieniach grupowych w centali lpp z powodu... Balbina
Korona szwindel - w Niemczech biorą się za covid kryminalistów (1) W Niemczech powstała niezależna komisja, która bada sprawę pandemii... Świat zwariował Wewnętrzne nagrania z fundacji Billa G z 2018 o produkcie covid19 (3) Poniżej link do nagrania z konferencji fundacji Billa G. Rozmówcy wspominają... Świat zwariował Celem operacji COVID19 jest doprowadzenie do globalnego resetu i dyktatury (1) Pandemia covid19 była już planowana wiele lat temu. Jej zadaniem jest... Świat zwariował Podsumowanie 4 miesiący dezinformacji Covid19 (1) Polecam ciekawy artykuł, który podsumowuje 4 miesiące trwania spisku covid19.... Świat zwariował Pandemia we Włoszech - oto co się tam wydrzyło (1) Wiem, że wielu jeszcze wieży w straszną epidemię i skrupulatnie przestrzega... Świat zwariował Czy zgodzić sie na wyjazd do Szwecji? Doradzcie (9) Córka ( 18!lat)ma mieć praktyki ( technikum hotelarskie) miała jechać do... Co robic Sanepid nie zaleca noszenia maseczek przez osoby zdrowe (4) Poniżej macie link do strony Sanepidu... Świat zwariował Uwaga: za oszustwem covid19 stoją skorumpowane elity w USA (1) Obejrzyj wideo z załączonego linku. Za aktem terrorystycznym covid19 stoi... Świat zwariował Nowy Porządek Świata - to nowa normalność (1) Teoria o NWO wydawała mi się absurdalna na początku. Teraz widzę, że coś tak... Świat zwariował Za kilka miesięcy znowu zamkną ludzi w domach, tym razem będzie Dym w kraju! (1) Myślę, że gdzieś w okolicach Października, albo 1 Listopada znowu zamkną... Dariusz_Salamon_pl Maseczki jakie nosić (12) Oglądaj i przekaż rodzinie https://youtu.be/UpcwX9MJk3g Gromnik Przegląd faktów o epidemii z świata (1) Jedynym sposobem walki z zarazą jest uczciwość. Albert Camus, The Plague... Świat zwariował Dentysta od powtórnego leczenia kanałowego i przyjmujący obecnie (4) Szukam naprawdę dobrego dentysty od trudnych spraw od powtórnego leczenia... Film z 2014 roku o szczepionce i obecnie wytworzonej epidemii (3) Polecam obejrzeć to wideo. Pochodzi ono z 2014 i opisuje jak przekonać do... Świat zwariował Maseczki - obowiązek noszenia. (20) Gdzie można kupić jednorazowe fizelinowe maseczki w normalnej cenie, jak... stp Pandemia covid19 jako krok do budowy idealnego świata, nowego komunizmu (6) Czy chcielibyście mieszkać na świecie, gdzie nie ma przeludnienia, środowisko... Świat zwariował Nauka zdalna - jak to jest u Was? (10) Właśnie przeczytałam na innej stronie artykuł, w którym napisano, że dzieci... Zmęczona