Przedszkole (4) Mam pytanie oddajecie swoje dzieci do przedszkola? Uwaga na Toksyczne chmury zbliżające się do Trojmiasta (3) Twór rzecz jasna geoinżynierii.... Jak komuniści załatwili nas głodem (16) Jak komuniści w pięciu krokach załatwili Polaków głodem : 1. W... Skydiver
co z WOT (6) jestem na kwarantannie wyjsc nie moge za co mam zyc? imigrant Dla kogo Pracuje nasz Rząd???? (10) chemitrails nad głowami. A w Gdańsku Budują piękny niczym centrum handlowe... Zakrywajcie twarz (13) Pracuje w kwiaciarni proszę zakrywajcirnte swoje mordy a nie maseczkę mam w... Ustawa 447- reparacje Rzydowskie (1) Kto nie zna treści tej ustawy powinien się z nią zapoznać gdyż jest to ściśle... Nie przestrzeganie zasad sanitarnych w przedszkolach (19) Witam serdecznie czy ktoś wogole interesuje się co dzieje się w trójmiejskich... Magda H.A.R.P - wyniszczanie terenu... (1) Za 3lata będzie tu pustynia .. brawo dla naszego Rządu, kimkolwiek jesteście... Smugi nad głowami Trojmiasta (1) Nowy oddział Onkologii w Gdańsku ma z tym wiele wspólnego... Podziemne bazy wojskowe wroga na naszych terenach.... (1) A gdzie?? Tam gdzie prowadzone byłby badania nad gazem łupkowym. Prymitywny... Covid-19 : Co w Polsce poszło nie tak ? (15) Czy ktoś umie zinterpretować ten wykres ? Dlaczego w Polsce wykres nie idzie... Skydiver Czy szczepionka na covid19 jest potrzebna? (38) Już udowodniono, że realna śmiertelność covid19 jest zbliżony do sezonowej... Świat zwariował Oficjalnie dane. Tylko 200 osób nie miało innej choroby (5) Od początku pseudo pandemii do 19 Maja spośród zmarłych na tego covid19 tylko... Świat zwariował dlaczego nikt nie pisze o sytuacji w szpitalu w Malborku??? (3) że przyjęto na oddział osobę, której nie zrobiono przed przyjęciem testu, a... wkurzona! Kościół w czasie zarazy (50) Czy racje na Pan Gądecki mówiąc : szpitale leczą choroby ciała, a kościoły... Skydiver Dyrekcje szkół: czy was też próbują odstraszyć od posyłania dziecka do szkoły? (12) Dyrekcja w szkole mojego dziecka zaproponowała warunki, na których dzieci... Niesmak pozostał Podróż SKM Trójmiasto ... (5) Dzisiaj tuż przed południem postanowiłem wybrać się z Gdyni do Gdańska SKM.... Ted. Leki zamienniki (9) Wobec słabej dostępności leków, mam pytanko do aptekarzy (które pewnie... Dlaczego chcą nas wyszczepić? (31) Jak możesz stworzyć taką chorobę, aby zmusić cały ŚWIAT do przyjęcia jednej... Świat zwariował