Test na koronawirusa (5) Niech mi ktoś wyjaśni jakim cudem test wykonywany na obecnośc koronawirusa... Maseczki (5) Witam,kto z was nosi te maseczki?Wierzycie w to,że one chronią? Sara Czy zasiłek opiekuńczy zostanie przedłużony? (21) Witam, Czy zasilek opiekuńczy w związku z zamknięciem żłobków i przedszkoli... Lola
Zero kontroli (3) Dlaczego nikt nie kontroluje ludzi nie noszących masek albo mają na brodzie w... Opis pandemii jaka ma miejsce teraz "przewidziany" w 2014 roku (5) Poniżej link do programu TV z roku 2014, gdzie przeczytano scenariusz... Świat zwariował Koniec z takim noszeniem maseczek (4) Apel do was ludzie bo niesluchacie wiecie że nosicie maskę to macie ja w... Ala Co myślicie o bonach na turystykę 1000 ? (5) Bo mi zrobiło się przykro,że osoby w mojej rodzinie,które pracują na umowę... Lion Stomatolodzy przyjmujący w Gdańsku podczas epidemii COVID-19 (30) Lista otwartych stomatologów w Gdańsku, może komuś się przyda. 1. Pomorskie... lysy_znad_wisly Chciwa fryzjerka jak sobie radzić? (3) Witam Jestem stałym klientem zakładu fryzjerskiego od kilku lat. Zarówno ja... Zniechęcony ludzką chciwością. Ile czasu wirus może "przeżyć" na danej powierzchni (1) A dokładniej po jakim czasie zachowuje zdolność do zarażania (dlatego słowo... Czekanie na wolność (4) Czy ktoś ma aktualne informacje o tym, jak długo się obecnie czeka na wynik... Co z przedszkolem. Będą otwarte? (6) J/w ktoś ma info ze "jego" pzedszkole będzie działać. Do mnie dzwonili (... Ida Kasia (3) Przyłączam się do apelu Kasi Kowalskiej do hejterów, szczekających na nią i... jaq Ocalmy działki (17) Ocalmy dzialki w mieście nie pozwólmy na plany zabudowy tych wspaniałych oaz... Niekończąca się kwarantanna (1) Jak temacie? Trwająca w nieskończoność kwarantanna domowa, bo trzeba czekać... Czy czekać na szczepionkę? Eksperymenty z szczepionkami pod logiem WHO. (1) Obsesja Gatesa na punkcie szczepionek wydaje się zatankowana mesjańskim... Świat zwariował List otwarty do ministra Szumowskiego (2) Wniosek wysłany do Ministra Zdrowia Łukasza Szumowskiego Wniosek o... Świat zwariował Duda kłamie (29) Duda, obecnie tzw. Prezydent i kandydat komunistów na prezydenta, kłamie w... Skydiver Diagnozowanie Covid19 opłaca się szpitalom (4) Z wielu źródeł spływają informacje, że celowo w karcie diagnostician wpisuje... Świat zwariował Taka jest prawda (6) https://images90.fotosik.pl/342/654ae776230addc3gen.jpg Skydiver