Maseczki jednorazowe jak maszynki jednorazowe? (11) Czy myślicie, ze wszyscy traktuja maseczki jednorazowe jako jednorazowe czy... Co z nami będzie ? (8) Wiadomo, ze przed nami olbrzymi kryzys. Jaki plan ma Partia ? W budżecie... Skydiver Budząca się świadomość na temat prawdy o covid19 w USA (2) W stanach media nie są tak trzymane za "buzię" jak w Polsce, dlatego coraz... Świat zwariował
Czy policja/straż miejska ma wakacje (3) Czy policja/straż miejska ma wakacje. Po Sopocie chodzą biegają całe grupy.... Wkurzony wybory (1) czy mogę zakleić skrzynkę i napisać że nie przyjmuje kart GOG Czy urzędy pracują? (3) Muszę załatwić kilka spraw w urzędzie stanu cywilnego i w miejskim w oddziale... Usługi "na zapas" (10) Jak macie znajomego fryzjera albo kosmetyczke, to zaproponujcie mu wykup... Alka Liczba zgonów w latach 2017-2020. Prawdziwe dane. (3) Marzec 2020 - 36758; Marzec 2019 - 36117; Marzec 2018 - 41787; Marzec 2017 -... Świat zwariował Sztuczne zwiększanie ofiar covid19. Oto dowody. (1) W wielu krajach pojawiają się doniesienia że do ofiar epidemii covid19... Świat zwariował Postojowe, umowa o pracę (3) Witam Mąż od połowy marca nie zarabia. Miał umowę o pracę na 1/2 etatu. W... Koliberek Nowy link do konferencji, gdzie potwierdzono że Covid19 to grypa (3) Ponieważ Youtube usunął poprzedni film, oto nowy link... Świat zwariował W Anglii zaczęto dostrzegać, że ludzie umierają na Covid-19 również poza szpitalami (4) Wczoraj zmieniono w UK metodologię liczenia zgonów. Zmiana oznacza, że Wielka... Epidemia covid19 to międzynarodowe oszustwo (11) Ludzie, otwórzcie oczy. W internecie sporo jest na ten temat materiałów. To... Świat zwariował Koronawirus Zdemaskowany!!!! (13) koronawirus: to już jest koniec... covid-19 nie istnieje! moja hipoteza... Eksperci odsłaniają prawdę o covid19 (5) Dwa świeże linki do wypowiedzi ekspertów na temat rzeczywistej sytuacji... Świat zwariował Galerie Handlowe natychmiast bez ograniczeń! (1) Czekam niecierpliwie na otwarcie galerii handlowych i ogródków piwnych gdyż... Mieszkaniec TPK Turystyka. Czy ktoś już coś rezerwował? (2) Bo ja próbowałam,ale słabo to wygląda. Właściciele pensjonatów się boją i... Lion Minister zdążył się pochwalić, (3) że notujemy więcej nowych wyzdrowień, niż nowych zakażeń. Ciekawe, czy... Gdzie są masowe ofiary covid19? Czy rząd nas oszukuje? (7) Wczoraj na Wirtualnej Polsce pojawił się artykuł, w którym przedstawiciele... Świat zwariował Lekarz (3) Dzien dobry, potrzebuję wykonania badań okulistycznych. Czy zna ktoś jakiś...