Koronawirus i Cała ta Szopka ...?? (1) Kiedy się skończy ta Szopka z Korobawirusem ?? Kiedy przestaniecie okradać... Zapłacicie za te wszystkie Krzy ZUS wstrzymał sanatoria ze względu na koronawirus! (4) Zus wstrzymał sanatoria ze względu na koronawirus!... Jaga Minister zmienny jak kobieta (10) Minister został zapytany o masowo wykupywane na świecie maseczki na twarz. -... Juzek
Objawy (8) Czy biegunka też jest objawem koronawirusa? To już trwa 11 dzień mimo że... fryzjer (3) obstrzyze kazdeo na 9mm albo i dluzej za niewielka oplata zapraszam ;D barber Kogo drażni szopka że zdalnym nauczaniem? (44) Nie będę pisała że nauczyciele to źli i nic nie robią. Ale mam szczerze dość... Polacy zaczynają się buntować przeciwko komunie 2.0. A Gdańsk śpi. (3) W mniejszych miasteczkach zwykli ludzie wyszli i krzyczą "precz z kaczyńskim"... Kto szyję maseczki (2) Kto szyję maseczki Gosiad Coś na nudę podczas koronawirusa (5) Cześć! W przyjacielskim gronie realizujemy projekt, który pozwala nam przeżyć... Daniel Piwowar domowy Dla fanów agenta 007 (2) Dlaczego nie ma teraz Bonda w kinach? - Bo został w domu :) K. Nielegalna maskarada (33) Nakaz zakrywania ust i nosa jest nielegalny! Rząd wprowadzając go złamał... K. Czy ZUS już wysłał komuś kasę za dodatkowy zasiłek? (7) My czekamy nadal. Można gdzieś na stronie ZUSu sprawdzić czy wniosek doszedł... F_k Nowy termin - jesień 2020 (3) Minister Szumowski wskazał nowy termin szczytu zachorowań - jesień 2020. Czy... Matka niech SanEpid się nam w końcu na coś przyda! (3) Kochani, czy nie dość jednej epidemii?!! Dziki rozkopują cmentarz w Oliwie.... tX Majowka (2) Witam czy może mi ktoś podpowiedzieć, czy na week majowy można jechać gdzieś... Dzieci 2ga polowa maja do szkol / najmlodsze (3) Starzy do galerii od 18maja ,,,,,,, wojska OTK skoszarowane w szpitalu w Gdyni (5) Dlaczego skoszarowano kilkunastu żołnierzy na 4 piętrze szpitala miejskiego w... Małgo Przemieszczanie się (18) Co myślicie o osobach na codzień mieszkających i pracujących w Trójmieście,... Nika Czy można iść z psem na psią plażę na Kolibkach? (2) Czy można iść z psem na psią plażę na Kolibkach? Czy ktoś sie orientuje? I... Ja Czy otworzą coś dla dzieci? (11) Czy w te wakacje jest ogóle szansa, że nasze dzieci będą mogły bawić się... Ola