Okulista podczas wirusa (8) Czy gdzieś można wykonać profesjonalne badanie wzroku w tym okresie ?... Kot Stefan Fruwające rękawiczki (4) Właśnie wybierałam rëkawiczki z ogrodu.( Chylonia, 300 metrów od Biedronki).... Notta epidemia? (4) https://www.youtube.com/watch?v=5uaelghiu_E abc
Juz nie "zostan w domu" ? (3) Tak nagle? Juz nie ma komunikatów z aut policji i sm? Co się zmienilo? Nic Ill runaway Czy we Wrzeszczu jest otwarty TEN sklep (1) Czy u mogę prosić o info czy małe sklepy np z butami nie przekraczające 100m2... otwarcie hoteli na majowke (8) A co powiecie na wspanialy pomysl otwarcia hoteli na majowke ? Korona w natarciu Dzień Ziemi (1) Z jakiegoś powodu o tym dniu cicho na forum, Dzień Ziemi a przed paczkomatem... Jato domowe nauczanie (3) wnuk do szkoły chodził z radością bardzo lubi swoją panią słuchał lekcji... Babcia ZUS - tarcza antykryzysowa (3) Mam pytanie odnośnie oferowanych przez ZUS form pomocy, tj zwolnienie z... Zbigniew jak odkazic maseczke ? (8) wygotować w powyżej 60 stopni ? czy można włożyć na noc do zamrażalki ? mk. Gdzie zgłosić miejsce, które powinno być zamknięte (14) a funkcjonuje i korzystają z niego ludzie? Ktoś może to skontrolować?... Sally W Wałczu wyborów nie będzie. Brawo burmistrz ! (15) Skoro pan Morawiecki, komunistyczny tzw. Premier nie robi tego, co do niego... Skydiver Rekawiczki nitrylowe (3) Jak w temacie gdzie w Gdansku kupie rekawiczki nitrylowe kubus001 Akt urodzenia dziecka, jak długo trzeba czekać? (2) Witam, nie wiem czy już pojawił się podobny temat ale szukam odpowiedzi.... Marcin Dowóz piwa Wrzeszcz (6) Znacie może jakieś sklepy które podrzucają browar pod drzwi? Żadne krafty. Usss cała prawda o pan dem i (1) Reanimowane manekiny w TV i zakłamane statystyki. Godzinna analiza zebrana... asd Hala gdynia? (5) Część sprzedawców na stoiskach, sklepach ( hala kryta) nie ma przyłbic, plexi... Autor Pasmanteria materiały (5) Czy gdzieś w Gdańsku lub Gdyni jest otwarty jakiś sklep z materiałami? Asienkaj Zostańcie w domu ludzie! (10) Tak trudno Wam wysiedzieć jeszcze te kilka miesięcy? Wredna emerytka Praca zdalna, a remont sąsiada (11) Dużo osób teraz pracuje z domu, ale sąsiad postanowił zabawić się wiertarka... Vir