koronawirus - fake newsy - lista (17) tu możemy się ostrzegać przed fake newsami dot. koronawirusa. Znacie jakieś? szymi Testy 5G a koronawirus (10) W ostatnich dniach w Gdańsku rozpoczęły się testy 5G, uruchomionych zostało... Darmowe Wsparcie Psychologiczne (1) Potrzebujesz porozmawiać? Szukasz wsparcia psychologicznego? Czujesz, że... Fundacja FOSA
Więcej ludzi u umiera z innych powodów i cisza o tym w mediach. (13) Ludzie, tysiącami ginęli na drogach, każdego dnia statystycznie na świecie... eZamiana Galerie handlowe (4) Czy od 20kwietnia zostaną otwarte sklepy odzieżowe w galeriach? Kasiaaa Opieka niania (8) Wszyscy zapomnieli totalnie o tych rodzicach, którzy nie mają dzieci w... Misio problem z sąsiadami (29) jak w tytule, co zrobić z patologicznymi sąsiadami? ich dzieciak (z resztą... aaaaa Czas zakończyć pandemię strach (6) I powiedzieć sobie szczerze co się dziś. Razem możemy zakończyć koszmar... Świat zwariował Koścół pomóż!!! Gdańsk Żabianka ,. Matka i trójka dzieci potrzebuje pomocy!!! Siebie mam gdzieś!!! Swiety Albert nie odbiera (5) Piszę gdzie mogę. pomocy.!!! Nie chcemy pieniedzy. marcin.marcin320@wp.pl Majowe komunie (2) Czy są już oficjalnie odwolane, przełożone? Czy całe województwo będzie... Z dzieckiem na plac zabaw. Czy to bezpieczne? (10) Pogoda za oknem, dzieci się nudzą. Zastanawiam się, czy bezpiecznym jest... aniz Urzędnicy (4) Dlaczego urzędnicy w obecnej sytuacji nie kontrolują ludzi na kwarantannie ?... przynajmniej 1000 zł dla każdego obywatela w wyniku pandemii (10) Uwazam ze każdy obywatel Polski powinien dostać odszkodowanie za panujaca... Alc nie rozumiem, czy to juz wojna ? (3) chciałem dojechać do Stegny od Nowego Dworu - w Tujsku stoi wojsko i policja... gdanszczanin Brazylijski lek na Covid-19 (5) Brazylijczycy podali, że ponoć mają jakiegoś dobrego kandydata na lek na... Ale beka (2) Nie wiadomo kiedy będzie można iść do fryzjera, a wiadomo kiedy na wybory Skydiver Dziękuję Wojsko Polskie (2) Serdeczne podziękowanie i z okazji urodzin 14kwietnia 2020r . 7... Wojciech Sklepy z pasmanterią czy otwarte (1) Dzień dobry, kup się czy są otwarte sklepy z pasmanterią w Gdańsku ? Inna Fryzjer męski Gdańsk (9) Panowie co nie są kucami - jak sobie radzicie z włosami? Jest jakieś... Vir Psycholog/seksuolog-darmowy pakiet akceptacji (2) Obecna Sytuacja jest nieznaną, w złym tego słowa znaczeniu. Kocham swoją... SpokoPsycholoszka