Ewakuacja z miasta... kto planuje i gdzie...? (12) Zastanawiam się jak nie daj Boże za np. 3 miesiące będzie dużo, dużo... Solaris Sklep (2) Czy ten zakaz wchodzenia do sklepow 10-12 dla osób poniżej 65 lat obowiązuje... K. Śmiertelność - zagadka. (32) nie szukam teorii spiskowych, ale może mi ktoś wytłumaczy statystki... Mia
pytanie do fizyka/wirusologa-koronawirus (7) Witam, Mam pytanie do fizyka/matematyka/wirusologa nt długości epidemi. Czy... Trochę inne spojrzenie na koronowirus - otwórz oczy (26) Pod tym linkiem znajdziecie analizę jakie jest prawdopodobne podłoże tzw.... Świat zwariował Czy plaże będą otwarte? (3) Czy tylko lasy 20? Lion opłaty za prywatne żłobki i przedszkola (5) drodzy rodzice, czy prywatne placówki opiekuńcze, do których uczęszczają... xyz Robimy zbyt mało testów i minister nie wie dlaczego. Ale jaja (10) Mamy potencjał, aby wykonywać 20 tysięcy testów na koronawirusa na dobę"... Medycyna pracy (1) Zastanawia mnie kiedy uruchomią ponownie funkcjonowanie medycyny pracy.... Monika Dzieci w domu - o zgrozo :) (2) Błagam pomocy! Potrzebuję jakichś więcej inspiracji na zabawy z dziećmi w... no name dwa krótkie pytania (3) 1. czy znacie jakiś wzór maseczek dla palaczy? 2. czy w obecnym czasie... bukowina Konferencja 16.04 przed 19:00 ponieważ.... (2) konkurencyjna stacja nie może mieć szansy przygotowania materiału :) nie jest... JT Które ograniczenia powinniśmy odwoływać w pierwszej kolejności? (8) Według 22 szwedzkich naukowców wysoka śmiertelność i wzrost zakażeń dowodzą,... Sklepy on line Gdańsk z dostawą (17) Jakie polecacie sklepy na zakupy spożywcze on line? Takie żeby nie musieć... Ag Dwa słowa o maseczkach ode mnie (amator z wyższym IQ) (13) Ludzie - przestańcie jątrzyć, a zacznijcie słuchać u źródeł i myśleć. 1.... Michau Murem Za Wirusem (2) Czekam aż wszystko otworzą i ruszy rollercoaster smierci... O Tak wirus (1) Szumowski, Morawiecki, rząd się skompromitowali. Zakazem wstępu do lasu,... Czy wybory korespondencyjne są rzeczywiście bezpieczne? (9) Z danych opublikowanych przez trojmiasto.pl wynika, że w województwie... Krzysztof M. Obostrzenia w komunikacji miejskiej - to ma sens? (4) Waszym zdaniem monitorowanie zatłoczenia w SKM-kach, tramwajach, trajtkach... s Cała ta sytuacja śmierdzi niezłą recesją. Wszyscy niby o tym mówią ale jak to będzie (9) w praktyce nie wie nikt. Zastanawiam się gdzie trzymać pieniądze czy w... Jurek