Co sądzicie (15) Ciejawi mnie wasza opinia na ten temat o ile moderator nie skasuje.... hmn P. Szumowski pamięta tylko o państwowych DPS. Prywatne domy opieki pozostawione są same sobie (3) Minister Szumowski pamięta tylko o państwowych DPS. Prywatne domy opieki... Tomek Izolowanie ludzi i zamykanie sklepów i usług doprowadzi kraj do zapaści (206) Obecne bezsensowne izolowanie wszystkich ludzi i przymusowe zamykanie sklepów... Pozdrawiam z Gdanska
Gdzie na spacer (6) Witajcie wiem że jest wiele zakazów ale na spacer można wyjść dzieckiem. Ja... Trzaskowski kwestionuje liczbę ofiar COVID-19 w Warszawie (4) Pan minister Szumowski na dzisiejszej telekonferencji był zupełnie... Tak jedzcie na wakacje (1) Włochy , Hiszpania nie odwołujcie jedźcie mądry Myjnie samochodowe (6) Chciałabym jechać i umyć auto... W rękawiczkach, masce... Przecież na... Ag dentysta! (8) gdzie można pilnie usunąć zęba? wkurzony Dezinformacja i mity na temat koronowirusa - kto tutaj kłamie? (1) Niektóre media wspominają o dezinformacji na temat epidemii ze strony Rosji.... Świat zwariował Problem groźniejszy nie koronawirus (114) Tytuł wątku to jednocześnie tytuł artykułu umieszczonego na stronie głównej... Cross Jak myślicie? (21) Kiedy dzieci wrócą do szkół? Dziwne (4) Bardzo dużo widze osób które chodzą bez celu po mieście ,kontroli nie ma... Mają kał zamiast mózgu Japoński lek za darmo (1) Polska nie jest w stanie wyprodukować Arechinu na dużą skalę, a Japonia... Arechin od kiedy w aptekach? (6) Ja rozumiem decyzję ministra o zabezpieczeniu pewnej partii leku. Ale w końcu... Koronawirusa mogą mieć już dziesiątki milionów osób na świecie! (3) Statystyki koronawirusa podają tylko 6 proc. przypadków - sugerują niemieccy... Na kwarantannie ćwicz razem z nami (1) W TVP dzieci dziś mają lekcje WF : https://youtu.be/DXaUX50FCpg Skydiver Fryzjer (11) Mając pełną świadomość obecnej sytuacji proszę o normalne odpowiedzi, czy... Domi Ciąża w czasie Koronowirusa (10) Jak w temacie. Są ciążę,które zaczęły się już przed koronawirusem . Moje... OnaGdynia Szczepionka lub lek. (3) Czy jesteście mentalnie przygotowani na to, że pewne formy zakazów, i... Racjonalny Rękawiczki (12) Gdzie w Gdańsku najlepiej okolice Przymorza kupię takie kartonowe opakowanie... Asienkaj