Zakupy na telefon (1) Która firma taxi jest najlepsza w robieniu zakupów na telefon. Ktorą... Henryk Nie ma pomocy z Warszawy, ale jest z Brukseli (13) Tarcza antykryzysowa tzw. Rzadu okazała się wydmuszką. Przedsiębiorcy czekali... Skydiver Zakaz wychodzenia - a własny ogródek ? (8) Pytanie nr 1 - dzieci 12 i 14 lat - czy mogą wyjść z psem jeśli spacer jest... Zdezorientowana
Prace w ogrodzie (10) Skoro ograniczenia dotyczą tylko miejsc publicznych to można spokojnie zbywać... Nekroprezydent (5) Nekroprezydent duda : Jeżeli są warunki do tego, żeby chodzić normalnie do... Skydiver Grupowe zwolnienia pracowników (1) Wpisujcie firmy w Trójmieście która zwalniają pracowników. Rybczyński Czy przed aptekami wciąż są takie dantejskie kolejki? (3) Czy już trochę się uspokoiło. Muszę skoczyć jeszcze po dwa specyfiki i nie... czy mogę zostawić dziecko z psem pod sklepem na 10 minut? (5) No takie pytanie Chcę zabrać 17 latka na dwór, czy mogę go zostawić z psem... Raf O co chodzi z tą epidemią - 800tys dzieci (13) 800 tys dzieci umarło w 2018 roku na świecie na zapalenie płuc. Dorosłych... Czy musimy te głupoty tolerować? (6) Dlaczego całą masą nie pokażemy rządzącym co o nich myślimy. Przecież... Nie Pisobolszewikom Postojowe. 60%? Jak jest? (5) Zainteresowałem się tematem postoju pracy. Pracodawcy mówią postojowe 60%... cxnrd Umowa zlecenie (7) Jak nie pracuje to tym samym nie zarabiam...mam płacone za przepracowane... Ag Sprzedawcy w spożywczych? (13) Czy w tej sytuacji zarabiają wiecej. Jak to jest ? nie mogą pracować zdalnie... Ciekawa Gdzie kupić rękawiczki medyczne (7) Ali express odpada, na allegro też z Chin ściągają. Obawiam się że te w... Jula Obostrzenia nie mają mocy prawnej (11) Szanowni Państwo, pojawiaja się pytania czy nieletni może wyjść z psem, czy... Vir Jak działą poczta - paczki z allegro (6) Do tej pory zamawiałem Inpostem do paczkomatów. Działą naprawdę nieźle.... Koronawirus - jakie przyniesie nam psikusy? (3) Bez beki, serio się nad tym zastanawiam. ;) Macie jakieś pomysły? Dzisiaj... alebut Zostań w domu czekaj na zwolnienie (4) Które zakłady pracy juz zwalniają w trójmiescie. Zwolnienia napewno juz... nobody zakup telefonów (3) telefony zakupione z Chin - czy mogłą wyjść partia tel z koronawirusem... loka57@o2.pl 10:00-12:00 w sklepach tylko dla 60plus..:/ (9) Jak się podobają nowe obostrzenia...? CH