co będzie za kilka miesięcy - prognoza (2) -miliony mikroprzedsiębiorców nabawią się długów wobec zusu i us - przez... Zajęcia dodatkowe dla dzieci (8) Jak wygląda sprawa z opłatami za zajęcia dla dzieci, np basen, balet,... Misia biblioteka czy jest jakaś otwarta? (4) Witam Czy jest w Gdańsku gdzieś otwarta biblioteka? A może macie jakieś... czarna
Upadajacy biznes,kryzys na maxa (18) Prowadzę niewielki warsztat samochodowy,od dwóch tygodni widzę tak ogromny... Adam Choroby współistniejące (1) Kolejny taki przypadek. 19ty ogólnie. Zawsze choroby współistniejące. CH PiS załatwi nie-swoich wyborców (1) Kto cierpi na ograniczeniach? Miasta Kto pracuje i kupuje w galeriach... Umowa o pracę - postojowe (21) Co wybrać urlop platny 100% czy postojowe 60%... Taką nam dano propozycje.... Autor Giełda Chwaszczyno 29.03.20 (1) Giełda Chwaszczyno jutro otwarta czy zamknieta w związku z koronawirusem? Dany Komunistyczni władcy wirusów (1) Komuna zamiast przygotować Polaków do epidemii jeździ sobie na nartach.... Skydiver Prywatne żłobku i kluby malucha (17) Czy czesne powinno zostać obniżone o ile ? Czy prawnicy mogą się wypowiedzieć? Kasia kiedy cyrk z koronowirusem się skończy (10) Nie ukrywam, podoba mi się ta zabawa w siedzenie wszystkich w domu, ale żal... Na osowej mają wszystko w d*pie (6) Tylko w środę będąc w drodze po najpotrzebniejsze rzeczy zdałem sobie sprawę... Benek Sars covid19 porownywalny do AIDS (3) Oprocz wloknienia pluc czy powoduje jeszcze trwale uszkodzenia? Juli Gdzie zrobie USG? (6) Witam, gdzie teraz zrobię USG piersi odpłatnie, w Gdańsku najlepiej jak... Ala Gdzie do reumatologa? (3) Gdzie udać się do lekarza specjalisty -reumatologa? Sprawa pilna,kończą się... Zdesperowana Morska Spółdzielnia Mieszkaniowa klatki schodowe i windy (2) Co z utrzymaniem czystości i dezynfekcją klatek schodowych i szczególnie wind... george009 Szacunek (2) Chciałabym podziękować Paniom nauczycielkom z przedszkola na Osowej. Panie... Natalia Kryzys gospodarczy z powodu wirusa (19) Czy nie uważacie, że błędem jest izolowanie wszystkich, zamiast tylko osób z... Zostań w domu, a sąsiedzi (6) Dzień dobry, Mam pytanie do rodzin. Jak sobie Państwo radzicie z zostanwdomu... Nowa Co nowego, nic dobrego, czyli jak naprawdę powinna wyglądać kwarantanna (3) Ostatnio zostały wprowadzone nowe zarządzenia wprowadzające zamknięcie granic...