Zostań w domu idź na wybory (5) Dzisiejsze kolejne ograniczenia wolności obywatelskich dokonywane ~bez... Skydiver spacer z psem nieletniego (10) Czy w związku z nowymi obostrzeniami 16 letnie dziecko nie będzie mogło wyjść... Marek Wscieklosc (16) Kto j2est już zmęczony koronawirusem? 1 wkurza mnie ze nasi rodacy przywlekl... Wściekła
Zwrot środków z karty miejskiej (4) Szanowni Państwo, czy ktoś z czytelników orientuje się czy ZTM Gdańsk... Anna zwolnienia w pracy juz są ... (7) Plichta zwolnił ponad 200 osób, Zdunek ponad 100, czekamy na rewelacje od... pracowity Publiczne żłobki / przedszkola - zwrot opłat (7) Mam dziecko w żłobku publicznym, w ostatnich dniach na stronie GZŻ pojawił... Mama Spacery z psem po zaostrzeniach. (1) Zastanawiam się czy będę mogła chodzić z psem na wybieg? Przecież w parku, na... Właścicielka owczarka +sytuacji (7) Spadają ceny najmu, w pierwszej kolejności zwolnieni zostaną Ukraińcy... W... Co z psem w czasie kwarantanny (3) Wiadomo że w okresie kwarantanny nie można wychodzić z psem. I co zrobić w... Ania Nieodpowiedzialny kierownik (2) Zastanawiam się jak dużo zależy od podejścia przełożonych .. A no bardzo.... Tomasz Uwaga! Kolejna Bzdura! - " Alkohol z przemytu trafia do szpitali ". (8) Cytuję za Trojmiasto pl: "Krajowa Administracja Skarbowa włączyła się w... eZamiana Umowa o pracę (6) Witam, mam umowę o pracę od stycznia. Szef stwierdził ze urlop mi nie... Adam A można było inaczej (1) Pracodawcy z końcem marca przeprowadza masowe zwolnienia. Zwolnić można dziś... Skydiver Bezrobotni (24) Tyle się mówi o pomocy dla różnych grup społecznych, a co z bezrobotnymi? I... Katarzyna S eLki jeżdżące po Gdańsku (3) Zastanawiam się czy jest zakaz uczestnictwa w jazdach w szkołach nauki jazdy... Ola Remount podczas epidemii (22) Mam pytanie, jak sobie poradzić w sytuacji, kiedy pracujesz z domu albo... Olga zawiesić działalność gospodarczą? (9) Do wszystkich prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą.... Przecier Życie na kwarantannie. (2) Może zaczniemy opisywać jak trafiliśmy na kwarantannę i jak się nam żyje w... outlander Koronawirus (10) Osiedle garnizon Wrzeszcz kilkudziesięciu robotników chodzi po osiedlu po... Mieszkaniec Depresja ankieta... prośba o pomoc (4) Szanowni Forumowicze zwracam się do Was z ogromną prośbą. Długo myślałem czy... Grzegorz