Nie wierzycie, co się tak naprawdę dzieje? Posłuchajcie Dr Rashid Buttar. (1) Jest to rozmowa zarejestrowana 19 godzin temu w amerykańskiej telewizji. Na... Świat zwariował znoszenie obostrzeń (1) Witam, Nie jestem żadnym zwolennikiem teorii spiskowych, czy ekspertem tylko... Depopulacja celem do polepszenie jakości życia (8) Co sądzicie o idei zmniejszenia liczebności ludzi, aby w przyszłości uniknąć... Świat zwariował
Koronowirus odwołany. Poniżej tekst Rafała Wilka (2) koronawirus: to już jest koniec... covid-19 nie istnieje! moja hipoteza... Świat zwariował Nie ma pieniędzy na pomoc Polakom. A wystarczyło nie kraść (6) Pani minister Emilewicz w komunistycznym tzw. Rzadzie mówi : Jestem... Skydiver Tarcza 3.0 czyli jak zwolnić pracownika mailem (7) Idzie koniec miesiąca, a wraz z nim wyczekiwane przez Polaków nowe... Skydiver Marketing w czasach pandemii - P I L N E !!! (11) Dzień dobry, Chciałabym zwrócić uwagę na skandaliczne ogłoszenie, które... Renata Dentysta w czasie COVID-19 (1) Hej, Wrzucam ten post, aby pomóc tym którzy owej pomocy potrzebują :) 2 dni... Michał Tyburski Na czym polega "niedomówienie" z testami na koronowirusa (1) Załączam dwie wypowiedzi, które tłumaczą jak wyglądały pierwsze testy w Wuhan... Świat zwariował Świadczenie pomocowe (2) Jak szybko od złożenia wniosku wypłacane jest świadczenie pomocowe? Mój... Wściekła na szefa A co będzie po wyborach? (5) Wybory które zdają się być oderwanym od rzeczywistości eventem,... Andrzej Ciekawe jak długo Polska będzie żyć koronowisurowym matrixie? (6) Od co najmniej kilku dni wiadomo, że za falą zachorowań stoi grypa.... Świat zwariował Koniec szopki Covid-19. W US już wiedzą co się tak na prawdę stało. (29) Pracowano na błędnych danych z Chin i modelach matematycznych. Przebadano... Świat zwariował Oficjalne potwierdzenie że covid19 to grypa (14) Poniżej link do konferencji prasowej w Kalifornii.... Świat zwariował Znowu podwyżki (37) Koronawirus się panoszy, ludzie tracą pracę, a pewna gdańska spółdzielnia... izolacja-rozkmina (8) Witam, Przed chwilą rozkminiłem temat izolacji/kwarantanny. Nie wiem czy... Ból gardła - wynik noszenia maski? (7) To u mnie. Czy ktoś odczuł jakieś fizyczne skutki noszenia masek? U mojej... Deirdre kontrola biletow w gdansku ztm (5) witam czy jezdza "kanary" w tramwajach i busach ? tarcze 2.0 , 3.0 doplaty od czynszow (4) jak wam sie wiedzie finasowo w ten czas ? DSA Dzień z życia psa (5) Jestem psem. Noszę kaganiec, abym nikogo nie ugryzł. Mój pan trzyma mnie na... Świat zwariował