SKĄD TEN ENTUZJAZM??
czytam te Wasze komentarze i się zastanawiam, czy wogóle byliście w środku, że z takim entuzjazmem się wypowiadacie. Oprócz tego, że Wasze przyszłe gniazdko powinno być ładne itp to nie zapomnijcie, że przede wszystkim PRAKTYCZNE!!!
To osiedle to katastrofa. Jedynie elewacja przyciąga, nic poza tym.
Jestem ciekawa, jak Wy to wszystko urządzicie bo ja nie miałam pomysłu. Nie dość, że kuchnia jest mała to jeszcze dwa duże okna na ścianie. A szafki wiszące (w kuchni) to gdzie powiesicie??? Pomysleliście trochę??? Na stornie internetowej fourplexu w kuchni znajdują się tylko płyta, ciekawe.. może dlatego żeby było przynajmniej takie wrażenie, że jest tam dużo miejsca. Nie zapominajcie, że w kuchni powinien być też zlew, lodówka i kuchenka. No i jeszcze ten kominek - uśmiałam się... pytam gdzie??? (20 cm od kanapy??).
Aha, i jeszcze jedno: np. rowery, bombki świąteczne, choinka, słoiki (typu weki - bo nie licze juz na kuchnie), różnego rodzaju inne pierdoły typu ubranka po dzieciach, namiot :) itd na pewno nie zmieścicie pod schodami.
A ta kanciapa na łazienkę to chyba jakaś pomyłka... Prać to chyba będziecie ręcznie bo na pralkę tam nie ma miejsca. A suszyc ubrania to chyba w zębach
Naprawdę, nie wiem skąd ten entuzjazm. Będziecie mieli później takie problemy żeby coś tam upchnąć, że mnie wspomnicie.
Radzę się dobrze zastanowić...
To tyle z mojej strony
Pozdrawiam
14
15