Kosakowo - osiedle domów w zabudowie fourplex

Witam,

co myślicie o tej inwestycji? Według mnie byłaby niezła, gdyż w cenie mieszkania mamy - 1/4 nowego domu, kawałek ogródka, piękną okolicę, w miarę blisko Gdynię http://www.dsinvestment.pl/oferta/sprzedaz
Niestety są też minusy - niedalekie lotnisko, które będzie czynne niedługo ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: SKĄD TEN ENTUZJAZM??

Krytyka powinna być konstruktywna i dotyczyć tematu, czyli inwestycji. Pan nam natomiast opisuje swoje objawy chorobowe (urojenia to jeden ze symptomów schizofrenii paranoidalnej)
:)
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 16

Chcialbym Wam wszystkim przypomiec ,ze to jest forum, a tym samym jest tu miejsce do wyrazania swojej opinii - pozytywnej jaki i negatywnej.
Inna sprawa to jakies insynuacje w stosunku do innych uzytkownikow - te gluchy zostaw dla siebie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

DOKŁADNIE NIE MA CO WCHODZIĆ W DYSKUSJE!!!
CI CO ZAKUPILI JUŻ MIESZKANKA SAMI WIEDZĄ NAJLEPIEJ NA JAKĄ INWESTYCJĘ SIĘ PISZĄ . TO NASZ DOBROWOLNY ZAKUP,NAM SIĘ PODOBA I JUŻ,A JEŚLI KTOŚ NIE MA WIZJI URZĄDZENIA,BADŹ ZNALAZŁ TAŃSZE MIESZKANIE TO NIECH KUPUJĘ A NIE WYPISUJE GŁUPOTY NA TYM FORUM!!!
LUDZIE NIE ZAPOMINAJCIE ,ŻE KUPUJĄCY NIE MAJĄ PO 5 LAT I NIE CHODZĄ DO PRZEDSZKOLA,
TAKŻE PROPONUJĘ ABY KAŻDY ZAJĄŁ SIĘ SWOIM NOSEM I ZAKUPEM TEGO CO SPEŁNIA JEGO OCZEKIWANIA.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 11

witam z tej strony Daniel "uczynny mieszkaniec"
Dla rozwiania wątpliwości wszystkich piszących mój dom w którym mam nadzieję że zamieszkam to budynek nr 4. Więc niedługo powinniśmy się spotkać na osiedlu. Dzisiaj na moim a mam nadzieję że po rozbudowania całości Naszym forum wstawię kolejne zdjęcia gdyż byłam dzisiaj oglądać inwestycję
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 13

No proszę...pan troll nie miał siły przebicia i zawołał koleżankę...
Abc ma rację. Nie ma sensu wchodzić w dyskusję. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12

~gluchy - pytanie co ty robisz na tym forum skoro nie jesteś teraz zainteresowany a zamieściłeś już kilka negatywnych komentarzy, jak czekasz na lepszą cenę to powinieneś zaglądać na strony z ofertami sprzedaży. Co ci do tego a może na tym osiedlu będą mieszkać fani samolotów :) Proponuję zakończyć dyskusję z 89.77.120.*
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12

Za 200tys to mogę ci moje 43m2 sprzedać
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

hehe
Czytając to forum człowiek myślący od razu zauważy, które komentarze są od prawdziwych ludzi a ktore od klakierow dewelopera.
Pozdrawiam:
1 Ann - kobieta złoto dosłownie. Nie musisz nic sprawdzać odnośnie osiedla - odpowie a wszystkie twoje pytania, zna nawet szczegoly techniczne:)
2 Daniel - cóż za uczynny POTENCJALNY MIESZKANIEC, za friko forum założy:)
3 Ula - kobieta którą boli bardzo kazdy negatywny komentarz i jej musi byc na wierzchu:)

Ludzie kompromitujecie sie, caly ruch na tym forum to wasze klakierskie teksty Kaska napisala sama prawde o tych klitkach i wielkie oburzenie:):):)

Żeby nie bylo - nadal jestem zainteresowany tymi budami, poczekam tylko az pierwsze odrzutowce tanich linni wyladuja i wtedy kupie za jakies 200tys brutto jak deweloperowi zacznie przeszkadzac smrod wlasnego guana w gaciach :):):) a na cenach przy lotniskach troszke sie znam bo juz drugi raz mieszkam w poblizu Ale tak blisko pasa startowego to jak zyje nie widzialem zeby ktos budowal dlatego mowie wam - dla kogos kto umie z tym zyc to bedzie interes zycia - 200tys brutto to MAX co jest to warte
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 14

Widzę że jest Pani dobrze rozeznana w inwestycjach mieszkaniowych w okolicach Gdyni, czy mogłaby Pani polecić jakieś mieszkanie 75 m w cenie do 310tys, będę wdzięczna. Dobrze jakby miało ogródek albo chociaż 100 metrowy taras. :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

~Kaśka - pozostawę Twój post bez komentarza ... ręce opadają ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

A mi się właśnie wydaje, że gdyby miała Pani wyobraźnię i naprawdę nie była tak zainteresowana tym osiedlem to by tego wszystkiego tu nie pisała ! Ja również wchodzę na fora innych osiedli i nie mam przyjemności żeby wchodzić tam i wypisywać same negatywy. Mieszkanie to rzecz gustu to co dla innego jest mało atrakcyjne dla drugiego będzie czymś wyjątkowym. Także prosimy zachować komentarze dla siebie i dziękujemy za radę. A i proszę dać znać jakie osiedla Pani wybrała :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie mam willi z basenem - zapewniam, choć bardzo chciałabym mieć :)
Dzisiaj kumulacja - zagram :)

Mieszkam w bloku i również rozglądam się nad zakupem nowego lokum.
To jest moje drugie mieszkanie (I - 35 metrów, II - 65 metrów), więc chyba mam mniej więcej pojęcie ile miejsca potrzeba rodzinie.

Piszesz, że trzeba mieć wyobraźnię - wydaje mi się, że właśnie ją mam. Dlatego piszę na tym forum aby ostrzec ludzi, którzy nie wszystko umieją sobie wyobrazić i podchodzą do tego w rodzaju "jakoś to pomieścimy"

100m2 na trzech kondygnacjach - masakra. Dobrze sie zastanówcie!!!
A tyle negatywnych stron co na tym osiedlu to chyba nigdzie nie ma (nadmienię, żę nie chciałam się wyżej rozpisywać, więc nie wymieniłam WSZYSTKICH negatywnych stron)

Nie chcę sączyć tu jadu ale pomyślcie...

Na każdym jednym osiedlu można by tak wymieniać co jest nie tak i co jest nie praktyczne !! Ludzie ten kto to pisał zapewne zakupi wille z basenem i wszystko pomieści. Trzeba mieć wyobraźnię... z kupnem mieszkania zawsze tak jest coś za coś... Mi się bardzo podoba i uważam że jak na prawie 100 m 2 cena jest atrakcyjna i zapewniam że przy dzisiejszych projektantach i nowoczesności wszystko idzie zrobić :) to tyle pzdr

i kupić mieszkanie u nas w konkurencji... :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

SKĄD TEN ENTUZJAZM??

czytam te Wasze komentarze i się zastanawiam, czy wogóle byliście w środku, że z takim entuzjazmem się wypowiadacie. Oprócz tego, że Wasze przyszłe gniazdko powinno być ładne itp to nie zapomnijcie, że przede wszystkim PRAKTYCZNE!!!
To osiedle to katastrofa. Jedynie elewacja przyciąga, nic poza tym.
Jestem ciekawa, jak Wy to wszystko urządzicie bo ja nie miałam pomysłu. Nie dość, że kuchnia jest mała to jeszcze dwa duże okna na ścianie. A szafki wiszące (w kuchni) to gdzie powiesicie??? Pomysleliście trochę??? Na stornie internetowej fourplexu w kuchni znajdują się tylko płyta, ciekawe.. może dlatego żeby było przynajmniej takie wrażenie, że jest tam dużo miejsca. Nie zapominajcie, że w kuchni powinien być też zlew, lodówka i kuchenka. No i jeszcze ten kominek - uśmiałam się... pytam gdzie??? (20 cm od kanapy??).
Aha, i jeszcze jedno: np. rowery, bombki świąteczne, choinka, słoiki (typu weki - bo nie licze juz na kuchnie), różnego rodzaju inne pierdoły typu ubranka po dzieciach, namiot :) itd na pewno nie zmieścicie pod schodami.
A ta kanciapa na łazienkę to chyba jakaś pomyłka... Prać to chyba będziecie ręcznie bo na pralkę tam nie ma miejsca. A suszyc ubrania to chyba w zębach
Naprawdę, nie wiem skąd ten entuzjazm. Będziecie mieli później takie problemy żeby coś tam upchnąć, że mnie wspomnicie.

Radzę się dobrze zastanowić...
To tyle z mojej strony
Pozdrawiam
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 15

Re: Kosakowo - osiedle domów w zabudowie fourplex

to jest zylc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie napisałam, że coś jest nie tak. Napisałam, że wykończenie nie spełnia naszych oczekiwań... na razie...
Jest to sytuacja jak mniemam przejściowa. Z Panem Siekiem z całą pewnością dojdziemy do porozumienia. Nie będę tego opisywać na ogólnodostępnym forum, wybacz. To dotyczy wyłącznie stron zainteresowanych:)

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ann:Jeśli chodzi o wykończenie to co jest nie tak?Na co zwrócić uwagę?I dlaczego jeszcze nie ma ogrzewania?Przecież mieliście już odierać klucze.Czy coś się zmieniło ,jakieś przesunięcie w odbiorze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Emilyy... kupiłam segment w pierwszym domku. To ten o powierzchni 98 m2.
Jeszcze wykończenie nie spełnia naszych oczekiwań, ale mam nadzieję, że dogadamy się z deweloperem i wszystko będzie ok. Nadal martwi mnie brak ogrzewania, ściany są mokre i mimo, że osuszacz chodzi, to efekty przy takiej temperaturze będą mizerne.

Ann a jaka powierzchnie domu kupiłas? jak budowa? rozkrecilo sie czy dalej słabo?

Inne tematy z forum

Kuchnia na wymiar - cena - opinie (187 odpowiedzi)

Witam wszystkich ! :) chciałabym prosić o pomoc w wyborze firmy, która zrobi mi meble kuchenne na...