:) (2) Lubie ten Kościół, ma swój klimat! iza Pan organista (2) Chciałabym wyrazić swoją opinię na temat organisty z tej Parafii. Jest... Studentka z Gdyni atmosfera nie jest dobra (4) Uważam , że atmosfera w Kościele znacznie się zmieniła gdy odszedł proboszcz... jhfgjg
Ślub Sopot Zesłania Ducha miłe wspomnienia (3) Szukaliśmy z mężem pięknego kościoła na ślub (wiadomo - zdjęcia, atmosfera),... martu ... (3) Wszystko wspaniale,, gdyby nie proboszcz biznesmen... "nie lubię rozmawiać o... Anna Uwagi (3) Ksiądz proboszcz Sławomir Decowski zmienił (moim zdaniem) dobrą tradycje, że... wlaku wspaniała wspólnota! (1) W miejscu tym zarówno duchowni jak i wierni potrafią prawdziwie przywołać... Parafianin lubię moją parafię (1) Wspaniały klimat liturgii, duże zaangazowanie Proboszcza i Księży,... parafianka Ta parafia to porażka (1) Ta parafia to kompletne nieporozumienie. Kościół jest budowany od 30 lat i... swen-parafianin Oby więcej takich parafii (2) Wspaniała parafia. Przyjeżdżam tu często (ok. 50 km w obie strony). Warto.... MN Salezjanie (1) Piękny klimatyczny kościółek. Parafianie z Ignacego chodzą do Salezjanów... Adre Ks.Kanonik Matys (3) Jest kaplanem z ogromna klasa i wiedza, zwlaszcz znajomoscia bibli.Bardzo... parafianie dzieki (2) dzieki za msze sw. o godz, 20.30 w niedziele dla tych ktorzy musza pracowac w... matka pracownika centrum handlow spowiedź w czasie Triduum (2) Uważam, że brak możliwości spowiedzi w czasie Triduum to grube przegięcie ze... parafianin Podziękowania... (1) Dziękuję w imieniu całej mojej Rodziny za Rekolekcje, za księdza Krzysztofa i... Lucyna DNO (5) Proboszcz nie nadaje się zupełnie do tego co robi , nie potrafi zjednoczyć ze... Zenio Parafia gwiazdy morza (2) Ks proboszczu bywam w wielu kosciolach i nigdy niespotkałem sie zeby w... Bogdan Kampania wyborcza w kościele (3) Przykro mi dzisiaj było usłyszeć, że proboszcz opowiada się za konkretną... Adam Dobry organista (1) Jakiś czas temu byłam na mszy w tym Kościele po raz pierwszy - jestem z... Monika T. POLECAM (2) Witam wszystkich parafianów Z mężem chodzimy na Msze Święte na godz. 12... Basia