jestem pod wrażeniem (1) kocham ten kosciol Janka Msze Święte (1) Brak uaktualnionych godzin mszy Świętych. Grzegorz Organista (6) w Kościele pw NMP zdecydowanie najlepszy jest organista:-) Ten pan pięknie... Kornelia Michalik
W sprawie muzyki... (6) Nie wiem jak było w tym kościele w roku 2010, z którego pochodzi pochlebna... Czynny organista Wspaniały Ks. Proboszcz. (2) Miła, serdeczna atmosfera, księża zawsze udzielają Sakramentu Pojednania... Marek G., Gdańsk / Sopot Re:Parafianin (2) Może i ten samozwańczy fotograf robi trochę "zamieszania", ale robi to... parafianin Bez przesady. (2) Nie zgadzam się z opinią że łamane są przepisy liturgiczne w jakiś... Daniel. Płacz i zgrzytanie zębów (4) To, co wyprawia się w tej parafii, przechodzi ludzkie pojęcie.... Eques Polonus Moja Parafia (3) Jestem dumna, że to moja Parafia.Wspaniały Proboszcz!Cudowny człowiek! Bardzo... Mała parafianka lat 51 - opinia (1) fatalne nagłośnienie. żałuję że większości czytań nie mogę zrozumieć.... parafianka lat 51 To jest to! (1) Uczęszczam od momentu, gdy pojawił się w tej Parafii nowy proboszcz O. Janusz... Dominika Najładniejszy jest tam widok... (1) z jednej strony las, a z drugiej strony taras z widokiem na morze i pływające... katie zmiana księdzy (1) niestety po ostatniej zamianie trzech!!! księdzy ta parafia nie będzie już... Parafianka Kochana, ciepła parafia (3) Cudowny, niewielki, ale klimatyczny i zadbany kościółek z pięknym,... Sarmatus msze (1) Czy odbywają się tam nadal msze w języku angielskim? na stronie internetowej... laura Zyczę wszystkim takiej parafii (2) Byłam już członkiem kilku gdańskich parafii, w zadnej życie parafialne i... piofanka Super!!! (1) Super parafia, proboszcz..dobry organizator, musi być trochę biznesmenem... akjam Marazm (1) Marazm i tyle. parafianin piękna lokalizacja i ... (1) przy małym lasku kot Rewelacyjne rekolekcje z ojcem Zbigniewem (1) Jestem sympatyczką Kościoła i od bardzo długiego czasu uczęszczam na msze św.... EG