Przesunięcie niedzielnej Mszy Świętej z godz. 13 na 13,15 (7) Od ponad roku jestem parafianinem tutejszej parafii. W niedzielnej Mszy... Edward Grzymajło Nowy Ksiądz Bogdan - zakompleksiony człowiek z rozdmuchanym ego (1) Jeszcze nie spotkałem się z takim chamstwem ze strony Księdza, nie dość, że... Marcin Stary proboszcz (1) Gdyby mial mozliwosc skonczyc, rozpoczynajacy budowe sp.proboszcz Kazimierz... Olek
Świetny kościół (1) Miałam w tym kościele ślub pomimo, iż byłam z innej parafi. Jest niesamowita... Moli Zbyt długa liturgia na stojąco w czasie nabożeństw (5) Do Kościoła przychodzą w przeważającej części ludzie starsi w... in Biuro Parafialne (2) Ojcowie przyjęli przed laty i do dzisiaj podtrzymują bardzo pożyteczną... Muzyka Warto tu zajrzeć (7) Polecam zajrzeć do tego kościoła. Byłem na mszach o 12.30 (ks. Piotra). To... Adam Dziękuję Bogu za ks. Piotra (6) Dziękuję Bogu za ks. Piotra, którego spotkałam w konfesjonale. Przypadkowo... Henryk Parafia pełna Ducha (5) Bywam w Gwieździe od czasu do czasu. Zawsze z wielką przyjemnością tu... Weronika obraz Matki Bożej (1) To jest racja że obraz Św. został sprofanowany. A mianowicie skandaliczne... Mirosław Kościół MBF jest super (1) Kościół ma kształt ośmiokątu i ma bardzo przyjemne wnętrze-nowe drewniane... Olesław sasiednia parafia (1) kiedyś to pierwsza parafia u Kargula na Zabiance wiec najlepsza ocena się nalezy Anna Laskowska Moja parafia (3) Konieczna zmiana księdza Mateusza ;/ parafianin Duchowość (9) Szukam czegoś więcej niż zaliczenia mszy. Znalazłam duchowość w gwieździe... Anna moje spostrzezenia co do nowego gospodarza kosciola (6) Dawniej b.chetnie uczestniczylam we mszach swietych w tym kosciele.Czulo sie... Hanna zdecydowanie lepiej teraz (1) Ja uważam, że teraz jest zdecydowanie lepiej. Przez kilka ostatnich lat... XXX Ministranci na kolędzie (5) Czy to prawda, że ich skarbonka jest opodatkowana przez księdza kolędnika w... Olcha sanktuarium (1) Piekny kosciol, prosty, jasny i przestronny. Szkoda tylko, ze zamykany poza... Apolonia profanacje (1) Kiedys obcieto tu glowe MATCE BOSKIEJ, oddzielono ja od Dzieciatka Jezus, i... Apolonia Kościół marzeń (1) Kościół jest super. Jego architektura jest ciekawa. A najlepszy jest klimat Epsilon