Kosmetologia Profesjonalna Estetica

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Królowej Jadwigi 137/217

Madzik81 - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, kojąca atmosfera, przystępne ceny. Polecam z... Madzik81 Hania - ocena (1) Pani Aneta świetnie dobiera zabiegi na twarz i ciało oraz kosmetyki do... Hania Magdalena - ocena (1) Świetny salon, pani Aneta pomogła mi uporać się z trądzikiem oraz dobrała mi... Magdalena
Jowita - ocena (1) Pobyt w gabinecie u Pani Anety to pełen profesjonalizm, indywidualne... Jowita Danuta Zbierska - ocena (1) Chodzenie na zabiegi do gabinetu Estetica to czysta przyjemność. Korzystam z... Danuta Zbierska Katarzyna - ocena (1) Profesjonalna opieka. Zawsze wspaniale dobrane zabiegi po których odrazu... Katarzyna Ela - ocena (1) Niezwykle przyjemna atmosfera i miłe wnętrze. Pani Aneta - empatyczna,... Ela Teresa Zięba - ocena (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera Teresa Zięba Asiunia - ocena (1) To tutaj chodzę od początku jak tylko Pani Anetka otworzyła swój salon dla... Asiunia Wojtek - ocena (1) Profesjonalna pomoc i doradztwo. Dobrze dobrana pielęgnacja domowa, która... Wojtek Dorota - ocena (1) Pani Anetka bardzo profesjonalna, sympatyczna, świetnie dobrała mi domowa... Dorota Ewelina - ocena (1) W końcu trafiłam na swojego kosmetologa. Profesjonalizm, atmosfera, za którą... Ewelina Krzysztof - ocena (1) Profesjonalizm! Krzysztof Justyna - ocena (1) Zawsze profesjonalna obsługa, indywidualne podejście i miła atmosfera i tak... Justyna Nika - ocena (1) Polecam Panią Anetę - to profesjonalistka w każdym calu. Sama zasugerowałam... Nika Iwona - opinia (1) Od kilku lat jestem klientką Pani Anety, dotychczas korzystałam tylko z... Iwona G - opinia (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, gabinet czysty i zadbany. G Hanna - opinia (1) Profesjonalny gabinet. Pani Aneta wykonuje tylko te zabiegi do których jest... Hanna Dorka - opinia (1) Salon Estetica Pani Anety to godne polecenia miejsce.Profesjonalizm,atmosfera... Dorka Z - opinia (1) Miło i profesjonalnie. Dobrze dobrane zabiegi. Świetne doractwo dot pielęgnacji. Z