Kosmetologia Profesjonalna Estetica

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Królowej Jadwigi 137/217

Anna - opinia (1) Z usług gabinetu Estetica korzystałam w 2013 roku i byłam bardzo zadowolona z... Anna Danuta K. - opinia (1) Trafna diagnoza skóry. Skutecznie dobrane zabiegi oraz pielegnacja mojej... Danuta K. Anna - opinia (1) Bardzo wysoka jakość usług, perfekcyjne wykonanie (manicur, depilacja,... Anna
Kasia - opinia (1) Najlepszy salon w Trójmieście. Profesjonalny sprzęt i obsługa. Po zabiegach... Kasia Daniela - opinia (1) Z każdego spotkania z Panią Anetą wychodzę b. zadowolona. Depilacja, henna,... Daniela Katarzyna - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Pani Aneta zawsze idealnie wykonuje u mnie hennę brwi... Katarzyna Ania - opinia (1) Aneta to profesjonalistka w każdym calu. Dobiera zabiegi idealnie do cery.... Ania Adrian - opinia (1) Miła obsługa. Przystępne ceny. Pani Aneta bardzo sympatyczna i uśmiechnięta.... Adrian Patrycja - opinia (1) Cudowna Pani Anetka działa cuda na swoich klientkach polecam Patrycja Kasia - opinia (1) Zdecydowanie najlepszy salon w Trójmieście! Kasia Joanna - opinia (1) Najlepszy gabinet kosmetyczny w Trojmiescie!!! Polecam Joanna Sylwia - opinia (1) Pani Aneta naprawdę zatrzymuje czas!. Każda wizyta to miłe przeżycie. Cieszę... Sylwia Kasia - opinia (1) Gabinet sprzyja do pełnego relaksu i odprężenia .Wspaniała atmosfera... Kasia Klara - opinia (1) Polecam! Przyjemnie, fachowo, profesjonalnie. Coś dla ciała i ducha. Można... Klara dag - opinia (1) Profesjonalnie i miło. Zawsze z chęcią wracam. dag Madzik - opinia (1) Z usług Pani Anety korzystam regularnie. Mimo, że przychodzę na proste... Madzik Joanna - opinia (1) Pełen profesjonalizm plus bardzo przyjemna atmosfera. Pani Aneta coraz wyżej... Joanna Szymon - opinia (1) Szczerze polecam! Zawsze wychodzę zadowolony! Szymon Weronika - opinia (1) Miła oraz profesjonalna obsługa. Anetka - wspaniała kobieta, zna się na... Weronika Ania - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Polecam. Ania