Estetica

Salony kosmetyczne

Pruszcz Gdański, Moniuszki 4

Henryka - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna Pani aneta.polecam serdecznie Henryka Jolka - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bogata oferta a co najważniejsze Aneta jest cudowną i... Jolka Agnieszka - opinia (1) Korzystam od wielu lat, szczerze polecam. Agnieszka
Martin - opinia (1) Kosmetyczny kosmos ...wejdz i poczuj! polecam z całego serca Martin Małgorzata - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta i profesjonalne doradztwo Małgorzata Robert - opinia (1) Moja żona korzysta systematycznie. Po wizycie jest zrelaksowana, uśmiechnięta... Robert Emilia Mazerska - opinia (1) Z całego serduszka Polecam... pełen profesjonalizm, przemiła atmosfera...... Emilia Mazerska Agnieszka - opinia (1) Profesjonalna obsługa z profesjonalnymi produktami. Efekty zaskakujące. Agnieszka Asia - opinia (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalna obsługa. Szeroka oferta dostosowana do... Asia Aga - opinia (1) Najlepszy gabinet na świecie, bardzo miła i fachowa obsługa ❤️❤️❤️ Aga Jolanta - opinia (1) Gorąco polecam. Ani Anetka bardzo sympatyczna i pełny profesjonalizm. Takich... Jolanta Magda - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm i miła obsługa Magda Kasia.opinia - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa p. Aneta wprowadza bardzo ciepla... Kasia.opinia Janina - opinia (1) Jestem klientką Pani Anety od wielu lat i nie wyobrażam sobie, żeby zmienić... Janina Karina - opinia (1) Pani Aneta to przemiła profesjonalista. Można oddać się w jej ręce, o nic nie... Karina Ania - opinia (1) Pełen profesjonalizm, cudowna atmosfera, bogata oferta. Od wielu lat Pani... Ania Adam - opinia (1) Byłem kilkakrotnie w tym gabinecie z polecenia znajomej i muszę przyznać, że... Adam Emilia - opinia (1) Profesjonalizm i doskonały wybor zabiegow do mojej problematycznej cery to... Emilia Iwona - opinia (1) Super , polecam serdecznie . Jestem bardzo zadowolona . Iwona Arkadiusz Dziamarski - opinia (1) Korzystając z Gabinetu Estetica ,jestem już stałym klientem,bo przemawia za... Arkadiusz Dziamarski