Kosmetologia Profesjonalna Estetica

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Królowej Jadwigi 137/217

karboksyterapia (1) Skończyłam serię zabiegów z dwutlenkiem węgla. Do poprawy oddałam twarz,... Jola Zdecydowanie polecam (1) Byłam dziś na mikrodermabrazji z maską algową i jestem baardzo zadowolona z... Justyna Zadowolona :) (1) Bardzo fajny, kameralny gabinet :) profesjonalne podejście...zostało mi... Anna
Salon kosmetyczny na szóstkę z plusem (1) Zazwyczaj nie wystawiam opinii w internecie ale gabinet Estetica, a w... Edyta Aga - opinia (1) Dłonie Pani Anety i jej profesjonalizm zasługują na pełne zaufanie. Polecam Aga Polecam (1) Rzadko jestem zadowolona z usługi kosmetycznej lecz tym razem mogę powiedzieć... milupa Polecam (1) Kiedyś uważałam, iż kosmetyczka to zbędny wydatek. Dbałam o cerę domowymi... Patrycja Polecam! (1) Dzięki pozytywnym opiniom na trójmiasto.pl postanowiłam skorzystać z usług... Kasia W. Godne polecenia (1) Trafiam do Gabinetu z kuponem groupon. Moja cera byla bardzo problematyczna-... Imienniczka WARTO (1) Pełen profesjonalizm, a jednocześnie serdeczność ze strony P.Anety, dobry... ada Polecam endermologię (1) W gabinecie korzystałam z kilku zabiegów, teraz korzystam z masaży... Kasia pełen profesjonalizm! (1) pełen profesjonalizm Pani Aneta jest moim osobistym bohaterem:) Wyleczyła... klarra Salon Estetica Gdańsk Królowej Jadwigi. (1) Salon kameralny przytulny i urządzony w nowoczesny stylu. Profesjonalne... Ewa Monika - opinia (1) Jestem stała klientką gabinetu i chętnie korzystam z nowości.Serdecznie... Monika Zdecydowanie Polecam!!!! (1) Od pewnego czasu jestem klientką p. Anety. Za każdym razem wychodzę z salonu... Magda M Zadowolona z zabiegów. (1) Z usług Gabinetu korzystam juz od dwóch lat. jestem zawsze zadowolona z... Iwona Olszew. Bardzo polecam :) (1) Uwielbiam ten gabinet i Panią Anetę :) . Przyznaję, że poznałam już kilka... Asia Jestem zadowolona z efektów. (1) W gabinecie byłam kilka razy. Pani Aneta jest bardzo miłą osobą, fachowo... Maja Rewelacja! (1) Skorzystałam z usług przez Groupon i jestem zachwycona. Teraz wybieram się... Txxx Polecam!!! (2) Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście. Gabinet kameralny, bardzo... Małgosia