Kraków z dwójką rozrabiaków

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Podróże
Hej. Możecie polecić jakieś fajne miejsca do odwiedzenia w Krakowie z dwójką Chłopców w wieku 5,5 roku i 2 lata?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kraków z dwójką rozrabiaków

Przejście Smoczą Jamą może być fajną atrakcją, zwłaszcza dla 5-latka. O tej porze roku chyba jest już otwarta dla turystów.

Kopiec Kościuszki - przetestowane na moich urwisach ;) Jest jeszcze kilka innych Kopców w Krakowie - jeszcze nie byliśmy, spacer po Rynku i Plantach, Wzgórze Wawelskie, Smok ;) Bulwar nad Wisłą, pomnik Psa Dżoka.
Muzeum Lotnictwa - jeszcze tam nie dotarliśmy ale wydaje się być fajnym miejscem.
Kiedyś byłam w Aquaparku z grupą dzieci szkolnych - podobało im się ale to było ponad 10 lat temu - nie wiem jak jest teraz.

Pod sukiennicami jest muzeum z wystawami interaktywnymi, super zabawa dla dzieci i dorosłych. Chłopakom podobało się również muzeum kolejarstwa czy motoryzacji, teraz nie pamiętam dokładnie, ale wiem że można dotykać i zwiedzać tamtejsze eksponaty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Krakowie z bardzo ruchliwym 5 latkiem zaliczyliśmy poza Wawelem
muzeum lotnictwa polecam jak najbardziej dla fanów samolotów
http://www.muzeumlotnictwa.pl/

ogród doświadczeń
http://www.ogroddoswiadczen.pl/

Zaliczyliśmy tez kopalnię soli w Wieliczce - trafiliśmy na bardzo fajną Panią przewodnik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Pytanie o wynajem (32 odpowiedzi)

Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko 1 osoba. To gdzie...