Marcin Leśniewski - ocena (1) Bardzo profesjonalny i pomocny doradca. Szybko skompletowane dokumenty,... Marcin Leśniewski Karolina - ocena (1) Pan Jarek przeprowadził mnie przez uzyskanie kredytu hipotecznego bardzo... Karolina Kasia - ocena (1) To już drugi kredyt wzięty przy współpracy z Panem Danielem. 100% specjalista... Kasia
Marta - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić Panią Annę Stryczek. Ekspert to najlepsze słowo... Marta Dominika Susek - ocena (1) Z pomocą Pana Mariusza załatwienie formalności dotyczące kredytu przebiegły... Dominika Susek Roksana - ocena (1) Polecam serdecznie Pana Daniela. Współpraca z Panem Danielem była bardzo... Roksana Radosław - ocena (1) Sprawnie poszło Radosław Paweł Szymański - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Daniela za sprawne uruchomienie kredytu... Paweł Szymański Michał - ocena (1) Pani Dorota , bardzo profesjonalna , kompetentna osoba. Szybko i sprawnie... Michał Natanel - ocena (1) Współpraca z Panem Danielem to czysta przyjemność. Jego zaangażowanie, wiedza... Natanel Ela - ocena (1) Możemy z czystą przyjemnością polecić Pana Pawła. Korzystaliśmy z pomocy przy... Ela Natalia - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Bezproblemowe przeprowadzenie mnie przez zawiłości... Natalia Klaudia sadlak - ocena (1) Szczerze polecam Pana Daniela! Wszystko przejrzyście, spokojnie i cierpliwie... Klaudia sadlak Anna Wójcik - ocena (1) Dzięki Panu Danielowi procedura kredytu hipotecznego okazała się prosta i... Anna Wójcik Agata - ocena (1) Współpraca z Panem Danielem w kwestii uzyskania kredytu hipotecznego... Agata Filip Rudolf - ocena (1) Współpraca z Danielem to czysta przyjemność - proces uzyskania kredytu... Filip Rudolf Jan - ocena (1) Chciałbym bardzo polecić i wyrazić wdzięczność dla Pani Elżbiety, z którą... Jan Czarek - ocena (1) Pani Ela to najlepszy doradca kredytowy na świecie! Skuteczność 101% przy... Czarek Zachariasz - ocena (1) Jestem niezmiernie szczęśliwy że Pani Katarzyna pomogła nam w otrzymaniu... Zachariasz Radosław Paluch - ocena (1) Pan Radosław bardzo mi pomógł swoim doświadczeniem w przeprocesowaniu kredytu... Radosław Paluch