Katarzyna i Andrzej - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy usługi Pana Daniela. Jest On osobą w 100%... Katarzyna i Andrzej Marcin - ocena (1) Najlepsi doradcy jakich możesz znaleść! Pomogą w każdym przypadku, wspierają... Marcin Klaudia i Mateusz - ocena (1) Pan Paweł to świetny doradca kredytowy. Poprzez skrupulatny wywiad dokładnie... Klaudia i Mateusz
Maksym - ocena (1) Najlepszy doradca którego spotkałem Maksym Marcin - ocena (1) Pan Radek bardzo sprawnie przeprowadził nas przez proces kredytu... Marcin Patrycja - ocena (1) Chciałbym wyrazić moje najwyższe uznanie dla Pana Daniela Banaś za jego... Patrycja Lucyna i Janek - ocena (1) Chcielibyśmy serdecznie polecić naszego doradcę kredytowego Pana Daniela. W... Lucyna i Janek Natalia - ocena (1) Kompleksowa pomoc, rzetelne przedstawienie ofert banków oraz fachowość,... Natalia Paweł - ocena (1) Wzorowa obsługa od pierwszego spotkania aż do samego końca! Serdecznie polecam! Paweł Daniel - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z współpracy z Panem Pawłem. Bardzo szczegółowe... Daniel Anatoli Tsikhamirau - ocena (1) Pan Daniel pomógł nam z kredytem hipotecznym w skomplikowanej sytuacji.... Anatoli Tsikhamirau Ewa - ocena (2) Polecam Panią Anię ;) Super podejście do klienta i pełen profesjonalizm. Ewa Justyna Ratajczyk-Siwek - ocena (1) Serdecznie polecamy Pana Daniela! Jest to świetny specjalista z ogromną... Justyna Ratajczyk-Siwek Iwona Skowronek - ocena (2) Z przykrością wystawiam negatywną opinię. Współpracowałam z sofos przez okres... Iwona Skowronek Martyna Wróblewska - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, stały kontakt, skrupulatnie przeprowadził... Martyna Wróblewska Magda i Mateusz - ocena (1) Do Pana Radosława trafiliśmy z polecenia znajomych którzy korzystali z usług... Magda i Mateusz Magdalena D - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Radka! Ogromnie się cieszymy, że trafiliśmy... Magdalena D Mateusz Bielecki - ocena (1) Z przyjemnością rekomenduję usługi Daniela Banasia jako pośrednika kredytów... Mateusz Bielecki Kamil Leończuk - ocena (1) Pan Paweł przeprowadził mnie przez proces kredytu hipotecznego w sposób... Kamil Leończuk Marta - ocena (1) Korzystaliśmy już kolejny raz, zawsze jesteśmy mega zadowoleni. Pozdrawiamy:) Marta