Sebastian A - ocena (1) Bardzo chciałbym podzielić się moim wyjątkowym doświadczeniem z doradcą... Sebastian A Sebastian - ocena (1) Bardzo chciałbym podzielić się moim wyjątkowym doświadczeniem z doradcą... Sebastian Weronika - ocena (1) Pan Paweł Suchecki, z którym mieliśmy przyjemność współpracować, zasługuje na... Weronika
Jolanta - ocena (1) Pan Daniel wykazał się profesjonalizmem i bardzo fachowym i przyjaznym... Jolanta Anita/Daniel - ocena (1) Po niezwykle długiej batalii udało się otrzymać kredyt. Pan Daniel potrafi... Anita/Daniel HelenaPaulinaPawel - ocena (1) Nie mogę wystawić bardziej pozytywnej opinii! Przez pół roku nasz doradca... HelenaPaulinaPawel Pamela Kowalczyk - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Radosława. Przeprowadził nas przez cały proces... Pamela Kowalczyk Nikola - ocena (1) Bardzo rzetelna pomoc przy składaniu wniosków kredytowych, Pan Radosław... Nikola Agata - ocena (1) Polecam z całego serca. Pan Radek przeprowadził nas przez cały proces, był... Agata Magda - ocena (1) Polecam współpracę z panem Radosławem. Sprawnie przeprowadził nas przez... Magda Michał - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panem Marianem. Wszelkie kroki podejmowane przy... Michał Karolina/Piotr - ocena (1) Pan Daniel idealnie przeprowadził nas przez ten cały kredytowy wir. Od... Karolina/Piotr R.P - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Daniela, ponieważ potrafi wszystko czytelnie... R.P Tomasz - ocena (1) Bardzo polecam osobę Pana Daniela ze względu na jego bardzo profesjonalne... Tomasz Kuba - ocena (1) Pan Daniel po raz kolejny pomgół mi i mojej żonie w zakupie mieszkania. Tym... Kuba Gosia - ocena (1) Polecam współpracę! Gosia Joanna i Piotr - ocena (1) Jeszcze raz bardzo dziękujemy za profesjonalną, rzetelną i szybką pomoc... Joanna i Piotr Damian Rządkowski - ocena (1) Ogromne zaangażowanie oraz cierpliwość. Fachowe odpowiadanie na pytania oraz... Damian Rządkowski Marcin - ocena (1) Polecam Pana Mariana Przeprowadził mnie przez proces zakupu mieszkania w... Marcin Miłosz Bąbliński - ocena (1) Bardzo polecam. Cały proces załatwiania kredytu w moim przypadku 2% przebiegł... Miłosz Bąbliński