Mateusz Bielecki - ocena (1) Z przyjemnością rekomenduję usługi Daniela Banasia jako pośrednika kredytów... Mateusz Bielecki Kamil Leończuk - ocena (1) Pan Paweł przeprowadził mnie przez proces kredytu hipotecznego w sposób... Kamil Leończuk Marta - ocena (1) Korzystaliśmy już kolejny raz, zawsze jesteśmy mega zadowoleni. Pozdrawiamy:) Marta
Marta i Krzysiek - ocena (1) Z przyjemnością polecam tego doradcę kredytowego. Dzięki jego pomocy... Marta i Krzysiek Natalia P. - ocena (1) Kredyt załatwiony sprawnie , bez żadnych problemów i profesjonalnie... Natalia P. Eliza - ocena (1) Gorąco polecam Pana Mariusza. Cały proces uzyskania kredytu był dla nas... Eliza Dagmara - ocena (1) Korzystaliśmy z mężem z usług Pana Daniela dwukrotnie i za każdym razem... Dagmara Anna - ocena (1) Pani Natalia jest wspaniałą profesjonalistką, bardzo zaangażowaną w sprawy... Anna Marlena - ocena (1) Bardzo polecam doradztwo kredytowe u pana Daniela Banasia. Pan Daniel był... Marlena Wojciech - ocena (1) Mogę uczciwie polecić usługi pana Łukasza. Bardzo dobry stały kontakt, co... Wojciech Magda - ocena (1) Prawdziwy ekspert! Ogrom przekazanej wiedzy w miłej atmosferze. Serdecznie... Magda Bartłomiej - ocena (1) Polecam Pana Mariusza w 100%. Doskonała znajomość ofert, profesjonalna pomoc... Bartłomiej Mariusz - ocena (1) Chciałbym podzielić się moim pozytywnym doświadczeniem współpracy z Panem... Mariusz Katarzyna - ocena (1) Pan Mariusz to bardzo kompetentny i profesjonalny doradca kredytowy.... Katarzyna Jacek - ocena (1) Nie jeden, a nawet już dwa kredyty podpisane z pomocą Pani Natalii. Fachowa... Jacek Dorota Szulc - ocena (1) Profesjonalna, kompetentna, bardzo skuteczna, rzetelna, terminowa, niezwykle... Dorota Szulc Marta - ocena (1) Współpraca z Panem Danielem jest czystą przyjemnoscią. Profesjonalizm,... Marta Aleksandra - ocena (1) Pani Elżbieta Morawiec-Pawlak to bardzo dobry doradca. Niesamowite... Aleksandra Przybysz Karol - ocena (1) Bardzo polecam Pana Mariusza! Przybysz Karol Iryna Dykovska - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy z Pawłem Suchieckim i szczerze polecam... Iryna Dykovska