Katarzyna - ocena (1) Kredyt otrzymałam w zawrotnie szybkim czasie. Natalia jest osobą godną... Katarzyna Paulina - ocena (1) Polecam współpracę w sprawach kredytowych wszystko jasno wytłumaczone, a w... Paulina Ola - ocena (1) Pełny profesjonalizm, bez pomocy że strony Pana Jarosława nie otrzymałabym... Ola
Anna - ocena (1) Gorąco polecam usługi Pana Mariusza. Pełen profesjonalizm i indywidualne... Anna KC - ocena (1) Pan Jarek to bardzo kontaktowy i ogarnięty doradca. Wszystko jasno wyłożone,... KC Luca - ocena (1) Polecam gorąco bardzo pomocna, profesjonalna otwarta osoba. Przy zakupie... Luca Marta - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Danielem, pełen profesjonalizm, świetny... Marta Mateusz B - ocena (1) Zdecydowanie polecam wsparcie pana Radosława. Kompleksowa współpraca i... Mateusz B Agata Priszler - ocena (1) Opinia na temat współpracy z firmą Prime Banking, zwłaszcza z panem Łukaszem... Agata Priszler Mirosław - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Wszystkie informacje przedstawione w zrozumiały... Mirosław Mateusz Sowiński - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Danielem. Profesjonalne podejście do sprawy,... Mateusz Sowiński Paweł - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić doradcę kredytowego. Bardzo zaangażowany i... Paweł Karina - ocena (1) Pan Marian to świetny fachowiec! Kolejny produkt - kolejny sukces! Miło,... Karina Tomasz Strzelec - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem. Jest dyspozycyjny punktualny i życzliwy,... Tomasz Strzelec Magdalena - ocena (1) Pani Asia pomogła mi i mojemu mężowi zrealizować nasze marzenie związane z... Magdalena Kamil - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Radosława. Od początku do końca bardzo fachowe i... Kamil Alicja - ocena (1) Pan Paweł Suchecki był niezmiernie pomocny w naszej drodze do pierwszego... Alicja Paulina - ocena (1) Bardzo polecam usługi u Pana Pawła. Wsparcie na każdym etapie. W razie... Paulina Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Mariana jako doradcę kredytowego. To zdecydowanie... Klaudia Rafał Dziuba - ocena (1) Współpracę z Panem Pawłem mogę opisać jednym słowem- profesjonalizm. już na... Rafał Dziuba