Mateusz Sz - ocena (1) Kontakt do p. Mariana otrzymałem z polecenia i szczerze mogę polecić dalej.... Mateusz Sz Agata - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Radka, dzięki jego wiedzy i pomocy, cieszymy się... Agata Piotr - ocena (1) Polecam firmę BIT, wszystko przebiegło sprawnie, bezpiecznie i profesjonalnie. Piotr
Joanna - ocena (1) Polecam serdecznie Pana Radka i współpracę :) Pan Radek pomagał mi w... Joanna Magdalena Romanowska - ocena (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usługi doradztwa Pana Daniela. Kontakt z... Magdalena Romanowska Marcin K - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Marianem. Wszystko załatwione szybko, sprawnie i... Marcin K Wojtwk - ocena (1) Fachowa wiedza, świetny kontakt i pomoc przez cały proces kupna mieszkania... Wojtwk Jakub Dembek - ocena (1) Fachowe i indywidualne podejście do klienta, poczułem się fachowo... Jakub Dembek Michał Pawłowski - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pana Daniela. Ogromna wiedza i profesjonalne podejście... Michał Pawłowski Natalia - ocena (1) Profesjonalny Pomocny Cierpliwy Najlepszy ! Oczywiście Kredyt z pomocą... Natalia Jakub Plewa - ocena (1) Pan Daniel - czysty profesjonalizm. Wiedza, sumienność, od razu widać, że... Jakub Plewa Magda i Janusz - ocena (1) Pani Magda przeprowadziła nas przez cały proces uzyskania kredytu 2%. Fachowa... Magda i Janusz Magdalena Dąbrowska - ocena (1) Pan Marian, z którym miałam przyjemność współpracować, okazał się niezwykle... Magdalena Dąbrowska Iwona - ocena (1) Współpraca z Panem Jarosławem to czysta przyjemność. Proces starania się o... Iwona Magda - ocena (1) Pani Natalia jest osobą kompetentną , dokładną i bardzo zaangażowaną w swoją... Magda Agata S. - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Pawłem Sucheckim. Jest to odpowiedni... Agata S. Malgorzata - ocena (1) Serdecznie polecam usługi - doradztwo Pani Elżbiety. Doskonale dobrała... Malgorzata Wiktor - ocena (1) Świetna współpraca. Pan Marian miał odpowiedzi na praktycznie każde pytanie.... Wiktor Patrycja - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Magdą. Była bardzo rzeczowa, sprawnie... Patrycja Paweł - ocena (1) Jeśli chodzi o Pana Mariana i materię, którą się zajmuje, to lepiej się już... Paweł