michał kozioł - ocena (1) Polecam Pana Pawła z czystym sumieniem. Potrafi doradzić i pomaga od początku... michał kozioł Wiktor K - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Mariuszem. Zaprezentował się jako... Wiktor K Malwina - ocena (1) Współpraca z panem Danielem przebiegła rewelacyjnie! Po pierwsze jest... Malwina
Wiktoria Lisiecka - ocena (1) Gorąco polecam. Współpraca z Panem Radosławem przebiegła bezproblemowo! Na... Wiktoria Lisiecka Michał Ryniec - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Radosławem - kredyt załatwiony. Wszystko wyjaśnił.... Michał Ryniec Michał Ł - ocena (1) Polecam serdecznie! Pan Radosław skrupulatnie pomógł przejść przez proces... Michał Ł Damian - ocena (1) Niemożliwe staje sie możliwe z Panem Radosławem. Damian Maciek i Piotr - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa przy pozyskaniu kredytu. Od analizy ofert,... Maciek i Piotr Jakub Szczygłowski - ocena (1) Pełen profesjonalizm, bardzo pozytywna i miła współpraca. Jakub Szczygłowski Monika Rolbiecka - ocena (1) Pan Radosław to najbardziej profesjonalny doradca, z jakim miałam okazję... Monika Rolbiecka Marcin - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam! Pan Radosław Olszewicz robi świetną robotę ! Zna... Marcin Maria Kutateladze - ocena (1) Myśl o wzięciu kredytu hipotecznego napawała mnie strachem. Bałam się... Maria Kutateladze Patrycja J. - ocena (1) Pan Paweł jest bardzo kompetentnym doradcą a do tego wyrozumiałym i... Patrycja J. Iwona - ocena (1) Skorzystaliśmy z usług P.Pawla odnośnie pomocy przy kredycie hipotecznym.... Iwona Dominika - ocena (1) Polecam serdecznie. Pan Radek jest zaangażowany, klarowny i rzetelny, wart... Dominika Ilona - ocena (1) Pan Marian jest najlepszym doradcą kredytowym w Trójmieście! Zawsze pod... Ilona Kamil - ocena (1) Daniel jest profesjonalistą w każdym calu. Proces zawarcia umowy kredytowej... Kamil Sebastian - ocena (1) Serdecznie polecam usługi Pana Sucheckiego. Jako osoba, która kompletnie nie... Sebastian Mateusz Sz - ocena (1) Kontakt do p. Mariana otrzymałem z polecenia i szczerze mogę polecić dalej.... Mateusz Sz Agata - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Radka, dzięki jego wiedzy i pomocy, cieszymy się... Agata