POLECAM WSZYSTKIM (1) Nie jestem pierwszą osobą na forum i na pewno nie ostatnią, która poleci Pana... Paulina (...) (3) (...) Umowę podpisałem 1 czerwca było w niej zapisane, że w ciągu pięciu dni... NIezadowolony Pan Krzysztof Nowak jest ok (1) Polecamy wszystkim którzy chcą wziąć kredyt hipoteczny a przy kontakcie z... Marcin i Małgorzata Ś.
kredyt hipoteczny (1) Polecam usługi realizowane przez te biuro.Załatwiłem kredyt na dobrych... Marcin T Krzysztof Nowak najlepszy doradca w trójmieście (1) WItam. Polecam wszystim Pana Krzysztofa. Krzysztof Nowak jest w naszej opini... Piotr i Asia Złodzieje naciągacze przekrety (1) cały problem zaczyna sie po 10 dniach jak juz maja wypłacić kase!!!... papi Polecam Pana Alberta Bekta (1) Oferta kredytu hipotecznego w Alex T. Great była najlepsza na rynku, na... MK&PG Klient - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, bogata oferta. Klient Karol Szafraniec (3) Zdecydowanie polecam Alex T.Great a zwłaszcza pana Karola. Z moim... BK kanciarze i złodzieje!!!! (1) Ja składałam wniosek w Katowicach,na pytanie o zabezpieczenia ,które są w... poszkodowana Polecamy P. Krzysztofa Nowaka!!!! (1) Szczerze polecamy p. Krzysztofa! Sami zdecydowaliśmy się skorzystać z jego... Dorota i Grzegorz N. marta - opinia (1) Naprawdę szczerze polecam :) marta Krzysztof Nowak (1) Kredyt hipoteczny załatwiał Pan Krzysztof Nowak. Profesjonalne podejście,... Marcin POLECAM KAŻDEMU KTO UWAŻA, ŻE TO NIEMOŻLIWE!! (1) Pan Krzysztof Nowak!!!! jest perfekcyjnym fachowcem, a przy tym przemiły i... Jola Robienie ludzi w pomidora (1) Jak wcześniej pisali inni to wszystko prawda.Sam dałem się zrobić w... Osioł Ewa - opinia (1) Gorąco polecam Państwu usługi Doradców Finansowych tej firmy. Osobiście... Ewa POLECAM!!! (1) Doradca pan Karol Szafraniec przeprowadził sprawę szybko i bez... Marek same pozytywy (1) Ostatnio korzystałam z usług Biura Goodfinance, z pracy którego jestem bardzo... Grażyna Kohnke Minimum formalności (1) Polecam jak najbardziej. Pomoc Pani S.K. w otrzymaniu kredytu była naprawde... Daniel Pełen profesjonalizm! (1) W końcu 2011 roku polecono mi Alex T. Great, a konkretnie p. Krzysztofa... Mirek B.