Gorąco polecam, szczególnie pomoc Pana Krzysztofa Nowaka (1) Miałem przyjemność skorzystać z pomocy firmy, a w szczególności być... Grzegorz Chłodziński Polecam doradcę - p. Krzysztofa Nowaka (1) Dwukrotnie skorzystałem z oferty Alex T. Great, a konkretnie z pomocy p.... Jan Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Po ciężkich perypetiach w "open" zostałem skierowany do... KRL
D. - opinia (2) Staralismy sie z mezem o pozyczke, stracilismy 700zl.przypadek podobny jak... D. W odpowiedzi na poniższą opinię ......... (1) W nawiązaniu do opinii jaką otrzymałem pozwolę sobie w kliku słowach... Karol Szafraniec, tel: 515-210-3 Nie polecam. Szybciej sam załatwisz bezpośrednio w banku! (2) Wbrew zapewnieniom o rzetelności niestety zawiodłem się korzystając z ich... Zdegustowany Brak słow.............optima NIE (1) W 2001 roku bralem pozyczke w firmie optima,to co pamietam pozyczke... Jacek zdecydowanie odradzam!!! (2) nie polecam ich usług. Po kredyt zgłosiłam się w czerwcu. Przez półtora... asta Firma stosuje niezgodne z prawem praktyki (3) Firma zostawia ulotki w mojej skrzynce pocztowej mimo, iż jest na niej... Michał !!! (1) Przedstawiają co innego niż jest w umowie. Po przeczytaniu jej na spokojnie... Gość Dominik Szmajda - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Mimo skomplikowanej sytuacji kredyt na preferencyjnych... Dominik Szmajda Jagoda - opinia (1) Miła i rzeczowa obsługa. Zaoszczędzony czas na szukanie korzystnej oferty... Jagoda GoodFinance - firma godna polecenia (1) Wszystkim osobom, które potrzebują kredytu lub rady w kwestiach finansowych... Joanna Suhak Lepiej nie mogłem trafić! (1) Planowałem uzyskać spory kredyt pod hipotekę nieruchomości. Byłem w różnych... Felipe911 Gorąco polecam (1) Wszystkim, którzy potrzebują rady w kwestiach finansowych, szczególnie w... Alina Sarna Konkel Łukasz - opinia (1) Wszystko ok. 100% Polecam Konkel Łukasz kulturalna,profesjonalna i opiekuncza obsluga dot.uzyskania kredytu dla klientow (1) Serdeczne podziekowanie dla ABC Finansowania ul.Dyrekcyjna 6 w Gdansku za... Zbigniew Wisniewski polecam serdecznie (1) mieliśmy trudności z uzyskaniem kredytu hipotecznego (ryczałt) ale dla Pana... Wioletta Chlistowska Opinia o Goodfinance (1) Wszystkim, mającym problemy z uzyskaniem kredytu polecam usługi doradcze... Andrzej K. Bardzo dobra firma (1) Pan Marcin bardzo mi pomógł w pozyskaniu kredytu na mieszkanie - poprowadził... Piotr Kotulak