Polecam (1) Polecam GoodFinance przy załatwianiu kredytu hipotecznego tomasz podoba mi sie (1) Pani do mnie przyjechała, wszystko po kolei wytłumaczyła. bez kolejek. kredyt... Maria1983 Kredyt hipoteczny Rodzina na Swoim - POLECAM !!!! (1) Szukałam już wszedzie kredytu, ciągle były jakieś problemy trafiłam na... Ewelina
froth6 - opinia (2) Bardzo kiepska obsługa. Jak to stwierdziła osoba odpisująca na meila - mają... froth6 UBEZPIECZENIA (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta, dobre i tanie oferty... Krzysztof M. bardzo słabe wsparcie (3) podpisałam umowę w 2010 i opienkun był co 2 tygodnie. w tym roku był w... madzia Kompetentny i profesjonalny doradca finansowy (1) Doradca finansowy wart polecenia każdemu zastanawiającemu się nad kredytem... Aleksandra z Warszawy Brak obsługi terenowej (1) Witam, bardzo dobrze rozpoczełam współpracę z ta firmą. Przedstawiciel sam... magda Solidna ,doświadczona Sympatyczna Pani (1) Nic dodac ,nic ująć po prostu polecam.Dzięki doświadczeniu i wiedzy tej Panni... Gdańszczanin Polecamy wszystkim szukającym kredytu hipotecznego (1) Szukaliśmy z mężem sami kredytu, ten Pan znalazł nam jeszcze lepsze oferty i... Adrianna T. PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Jak najbardziej polecam!!! W ciągu jednego dnia miałem decyzję kredytową i na... HENRYK T. lala - opinia (1) uprzedzam wszystkich o tej pozyczce Nie dajcie sie nabrac Prosze poczytac... lala Zgadzam się, miałem tak samo... (1) Witam, to fakt że firma działa w bezczelny sposób. Ostatnio przeczytałam duży... biedronka Popieram poprzedników ! (1) Chciałbym poprzeć poprzedników i potwierdzić, że to prawda. Nie warto... Wojciech Rumia Polecam (1) Polecamy panią Kasię, sprawnie, szybko w przyjemnej atmosferze, dostaliśmy... Grzegorz Unikac za wszelka cene (1) jak wyzej antybajko Solidnie sie spisał (3) Witam! Miałem przyjemność poznać tego Pana jakiś czas temu i jestem bardzo... Kamil Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona :) dobra i miła obsługa, dobra lokalizacja w samym... Anna Bartek - opinia (1) Bardzo szybko i sprawnie dobrano dla mnie najtańsze ubezpieczenie na rynku,... Bartek Kredyt hipoteczny (1) Długo szukałem kredytu hipotecznego po różnych doradztwach ale wciąż wydawało... Mazak