Rzetelna wiedza, profesjonalna obsługa (1) Z wielką przyjemnością polecam skorzystanie z usług tego doradztwa. Moim... Singielka już na swoim prywatnym Kredyt bez problemu (2) Za pośrednictwem doradcy z Alexa braliśmy kredyt hipoteczny. Jeszcze przed... Paweł Bezczelność i nachalność bez granic (1) Nie polecam innym. Mimo zaznaczenia w ogłoszeniu, które wystawiam, że nie... Michał
Doradztwo na szóstkę! (1) Z kompletnie zagubionej w świecie skomplikowanych finansów owieczki w krótkim... Agnieszka bardzo miła obsługa (1) Nawiązałam z nimi współpracę i w ciągu tygodnia dostałam dostęp do systemu.... Magda Bardzo kompetnentna obsługa , znaleźli mi kredyt w najlepszej opcji . (2) Polecam , nie są "podczepieni" pod bank tak jak ich konkurencja czyli... martin Jak dla mnie - rewelacja (1) Firmę Alex T. Great Doradcy Finansowi polecili mi i mojej żonie ich... Whiteman Miła i rzetelna obsługa. (1) Polecamy korzystanie z doradztwa firmy osobą starającym się o uzyskanie... Janko profesjonalizm i zaangażowanie (1) Skorzystaliśmy z usług doradcy w biurze w Manhattanie z polecenia dewelopera... M i M Firma godna polecenia, (1) przede wszystkim na plus składają się szybkość w działaniu oraz negocjowalna... emi fachowość (1) Fachowcy, solidnie ,szybko załatwili wszystko za mnie i dostałam super... Szcześniak Borzena Polecam!!! (1) Zdecydowanie polecamy doradców z firmy Alex T. Great. W grudniu 2009 r... martatymi DOSKONALE! (1) Tyle mogę powiedzieć o obsłudze doradców ATG (biuro w Manhattanie we... Dominik Sprawny i rozsądny doradca (2) Spotkałem się z Panem Hubertem w sprawie kredytu hipotecznego. Starałem się... Mariusz SUPER (1) Bardzo sympatyczni Panowie! Doradza, wytlumacza, pomoga w zalatwieniu... Tosia Znakomita atmosfera i fachowa pomoc dla laika (1) Polecam. Żadnego naciągania, wszystko wytłumaczone jak dziecku i wyraźna chęć... Andrzej JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) SPRAWNIE, TANIO I PROFESJONALNIE. - POLECAM!!! UBEZPIECZYŁAM SAMOCHÓD I... Katarzyna M. klient - opinia (1) Bogata oferta, obsługa na najwyższym poziomie, szybko i sprawnie. Pani... klient Dobry Kredyt - dobra obsługa !!! (1) Jestem bardzo zadowolona. Mimo, że banki nie udzielają kredytów Pani szybko i... Tamara W. SUPER PUNKT!!! (1) Przemiła i profesjonalna obsługa, mnóstwo ofert - gorąco polecam. Życzę sobie... M.Ka.