Nie polecam. Szybciej sam załatwisz bezpośrednio w banku! (2) Wbrew zapewnieniom o rzetelności niestety zawiodłem się korzystając z ich... Zdegustowany Brak słow.............optima NIE (1) W 2001 roku bralem pozyczke w firmie optima,to co pamietam pozyczke... Jacek zdecydowanie odradzam!!! (2) nie polecam ich usług. Po kredyt zgłosiłam się w czerwcu. Przez półtora... asta
Firma stosuje niezgodne z prawem praktyki (3) Firma zostawia ulotki w mojej skrzynce pocztowej mimo, iż jest na niej... Michał !!! (1) Przedstawiają co innego niż jest w umowie. Po przeczytaniu jej na spokojnie... Gość Dominik Szmajda - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Mimo skomplikowanej sytuacji kredyt na preferencyjnych... Dominik Szmajda Jagoda - opinia (1) Miła i rzeczowa obsługa. Zaoszczędzony czas na szukanie korzystnej oferty... Jagoda GoodFinance - firma godna polecenia (1) Wszystkim osobom, które potrzebują kredytu lub rady w kwestiach finansowych... Joanna Suhak Lepiej nie mogłem trafić! (1) Planowałem uzyskać spory kredyt pod hipotekę nieruchomości. Byłem w różnych... Felipe911 Gorąco polecam (1) Wszystkim, którzy potrzebują rady w kwestiach finansowych, szczególnie w... Alina Sarna Konkel Łukasz - opinia (1) Wszystko ok. 100% Polecam Konkel Łukasz kulturalna,profesjonalna i opiekuncza obsluga dot.uzyskania kredytu dla klientow (1) Serdeczne podziekowanie dla ABC Finansowania ul.Dyrekcyjna 6 w Gdansku za... Zbigniew Wisniewski polecam serdecznie (1) mieliśmy trudności z uzyskaniem kredytu hipotecznego (ryczałt) ale dla Pana... Wioletta Chlistowska Opinia o Goodfinance (1) Wszystkim, mającym problemy z uzyskaniem kredytu polecam usługi doradcze... Andrzej K. Bardzo dobra firma (1) Pan Marcin bardzo mi pomógł w pozyskaniu kredytu na mieszkanie - poprowadził... Piotr Kotulak Polecam (1) Polecam GoodFinance przy załatwianiu kredytu hipotecznego tomasz podoba mi sie (1) Pani do mnie przyjechała, wszystko po kolei wytłumaczyła. bez kolejek. kredyt... Maria1983 Kredyt hipoteczny Rodzina na Swoim - POLECAM !!!! (1) Szukałam już wszedzie kredytu, ciągle były jakieś problemy trafiłam na... Ewelina froth6 - opinia (2) Bardzo kiepska obsługa. Jak to stwierdziła osoba odpisująca na meila - mają... froth6 UBEZPIECZENIA (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta, dobre i tanie oferty... Krzysztof M.