Obsługa klienta w biurze przez Panią robiącą wielką łaskę to jedno wielkie nieporozumienie! (1) Przyszłam do biura dopiąć szczegóły zamówienia, ale po odpowiedzi na dzień... agnieszka Dla mnie Wielkie NIE dla tej firmy! Nie Polecam (2) 1 Kontakt czekałem tydzien na kontakt w sprawie pomiarów, umowiony na... mARCIN Szklarz jakich niewiele (1) Zawsze szybko, zawsze bardzo dobrze, zawsze w miłej atmosferze, zawsze z... Hanka
szok (4) długo czekałam na pomiar, musiałam przypominać się kilkakrotnie, przyjechał... sąsiad Ogromnie polecam ! (1) Szczerze polecam ten zakład. Zamawiałam nadruk na szkle oraz szybę do... Zbyszek szyby w drzwiach (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOŚCI USŁUG OFEROWANYCH PRZEZ FIRMĘ ,ORAZ Z... biuro@budokor.pl tina (1) zamowiłam w tym zakładzie drzwi szklanne do kabiny oraz szkło piaskowane do... tina waldi (1) zamawiałem zabudowę szklana do łazienki ,usługa wykonana rzetelnie i fachowo... waldi Wykonanie luster i szyb na tarasach (1) Kilka razy zamawiałam usługi wykonania luster,za każdym razem usługa była... Alla Białek polecam ten zaklad szklarski (1) Zamawiałem lustro oraz szkło z zadrukowanym widokiem paryża i wieży Eiffla z... rydza82 Nadruk na szkle (1) Bardzo ładny nadruk ,terminowo wykonane i wysokiej jakości ,,można wspaniale... Tomek Krysztł (1) Korzystałem z usług tej Firmy. Realizowałem nietypowe zamówienie wykoania... Tomek