Mądrość urzędników po szkodzie (2) http://www.tvn24.pl/konar-zabil-2-miesieczne-dziecko-wytna-wszystkie-topole-p... mat makijaż w salonie venus&dawid - proszę o opinie (1) Czy ktoś z pań robi w salonie venus&dawid makijaż wieczorowy ?? proszę o... liść14 Jak się mieszka na Cyprysowej? (11) Pytanie j/w a szczególnie interesuje mnie hałas "samolotowy" czy... Joanna
Armii Krajowej -Remont (14) http://kartuzy.info/wiadomosc,19509,Zukowo-Jeszcze-nie-skonczyli-a-juz-sie-ni... qwe1 Piraci na Rolniczej (7) Jakie trzeba mieć małe mózgi aby pędzić ile fabryka po drodze polnej nie... MG Co uważacie na temat nowych mieszkańców Banina (51) mi osobiście się nie podobają ponieważ cały czas narzekają np brak dojazdu z... mieszkaniec od zawsze Modrzewiowe wzgórze - proszę o opinie (4) Witam, Chciałabym się dowiedzieć jak mieszka się na tym osiedlu? Na co... Agata Wychowawczynie zerówek - proszę o opinie (14) Moja córcia idzie do zerówki w szkole w Baninie, możecie powiedzieć mi coś... tyska sołtys w Rębiechowie (15) Co sądzicie o sołtysie w Rębiechowie(obecnym) XXX co to za wybuchy (70) od kilku dni słychać , wie ktos. Odgłos jakby cos wybuchało zz skradziono rowery (6) w nocy z 17 na 18 lipca w Baninie na ul.Imbirowej skradziono dwa rowery... Kasia Pojemniki na odpady segrergowane (4) Czy gdzieś na terenie Banina lub okolic znajdują się duże pojemniki na odpady... Kasia Zginął czarny kot (2) W dniu 15 lipca zginął z ulicy Nad Stawem w Baninie czarny kot z białą... Mika Zasięg Ogrodowa (3) Witam. Proszę o informację, jaka sieć komórkowa ma najlepszy zasięg na ulicy... JH Wywóz śmieci (33) Czy jest jakaś informacja na temat wywozu śmieci w okresie wakacyjnym? Czy... cinnamon Osiedle Królewskie - witam serdecznie sąsiadów. (8) Dzień dobry mam na imię Mariusz i nabyliśmy jeden z domków szeregowych na... user_13769349382 bliźniaki - ul.Jasia i Małgosi (3) Witam. Rozważamy zakup bliźniaka przy ul.Jasia i Małgosi. Proszę o opinie... laura13 Banino Brak u nas ... (5) .. komisariatu Policji . Ze wsi zrobiło się miasto ludzi jest dużo a i coraz... Lolek wzrok - kiedy darmowe badanie wzroku? (4) Kiedy odbywa sie badanie darmowe wzroku bo widzałam przed budynkiem straży... liść14 Wiejskie jaja, mleko, warzywa - gdzie w Baninie i okolicy? (20) O ile miejsca gdzie można kupić jaja są oznakowane (np. vis a vis Biedronki)... miak