ZGUBIONY TELEFON (2) Witam, dnia 14.06.2014 o godzinie 22 00 zgubiłem telefon HTC desire 300... Jarek Specjalista od AGD z Banina lub Żukowa (3) Czy znacie kogoś do naprawy zmywarki AGD z naszych okolic, oczywiście godnego... Bravo Truskawki - jak dojechać? (3) Za wiaduktem jest drogowskaz o truskawkach - orientujecie się czy trzeba... mimi
Debile na drogach (46) Mam pytanie, jakie trzeba mieć braki w fantazji i inteligencji, żeby na... Luk Krawcowa - Banino (8) Szukam krawcowej, mam sukienkę do lekkiej przeróbki. Kojarzy mi się, że... meggie Festyn Mama Tata i Ja (3) Zapraszamy wszystkich mieszkańców Banina na XIX festyn Mama Tata i Ja, który... rr_banino Czy wiecie jakie kable kładą wzdłuż ulicy Pszennej? (20) Czy wiecie jakie kable kładą wzdłuż ulicy Pszennej? Czy to oświetlenie czy... www zebranie SP Banino dot. dzieci klas pierwszych (2) Witam. Czy mógłby ktoś napisać co było na dzisiejszym spotkaniu dot. klas... as Nasze nastoletnie dzieci- opinie po przeprowadzce do Banina (24) Witam Mieszkańców Banina. Jakie są opinie waszych nastoletnich dzieci po... laura13 osiedle rodzinne i wyprowadzanie psów (37) Już po raz kolejny widzę jak ludzie z tego osiedla wyprowadzją swoje psy pod... szok opiekunka - ile kosztuje wynajęcie? (11) Witam, czy ktoś orientuje się ile kosztuje wynajęcie opiekunki dla dziecka w... karolina1978 Podział Banina (18) Budowa obwodnicy metropolitarnej wymusza konieczność zamknięcia drogi... J-23 krowie spod ogona ... (1) tak trochę się poczułam jak w tytule... jo na Likwidacja ośrodka zdrowia w Baninie " (9) Drodzy mieszkańcy zapoznajcie sie z ostatnia informacja od Burmistrza.... Ania Zaginęła kotka rasy Neva Masquarade (11) Dnia 23 maja wymknęła się z domu w Baninie przy ulicy Halnej i nie udało się... Ola szukam dojazdu (6) witam serdecznie czy jest na forum moze kierowca (kobieta, mężczyzna) który... maria89 Zgubione słuchawki (2) Dziś z rana zgubiłem słuchawki nauszne na ulicy pszennej, jadąc rowerem... Michał Pomocy - Niebieska Skoda Octavia pędzi Rolniczą!!! (18) Ogromna prośba do mieszkańców o pomoc w zlokalizowaniu kierowcy niebieskiej... mieszkanka Banina nowe konsultacje w sprawie obwodnicy !!! (1) http://kartuzy.naszemiasto.pl/artykul/galeria/banino-miszewo-sprawdz-kiedy-od... koti Kapitał Społeczny Wsi Pomorskiej - Banino (12) Pod zamieszczonym linkiem jest calosc książki wydanej w tym roku w której... Paweł