Szczerze polecam! (2) Blacharka na najwyższym poziomie, szybko sprawnie i solidnie. Podobnie... Jurand POLECAM (2) Dziękuję bardzo za fachową, rzetelną i uczciwą poradę! Mimo soboty zostały... Adam Podziękowania z Brooklynu ;) (2) Lakierowałem w tym zakładzie przedni zderzak wraz z montażem, lusterka oraz... Krzysztof
POLECAM (2) Co tu dużo mówić, opinie nie są przesadzone. Pan Wojtek to spoko gość a... Michał Gorąco polecam (2) To moja kolejna wizyta w zakładzie CAR i trudno o lepszy dowód uznania.... Łukasz P O L E C A M (2) Kiedy bede już stary zasiade przed kominkiem i opowiem swoim wnukom zamiast... Marcin vel Misiak Polecam (2) Szczerze polecam ten zakład. Pełen profesjonalizm w każdym zakresie... Karol E39 Najlepszy zakład na pomorzu (2) Kilka dni temu na parkingu supermarketu, ktoś zarysował mi tylny lewy... Marcin Dacia LOgan (2) Super warsztat, nie myślałem, e w dzisiejszych czasach gdzie liczy się... Marek Polacam z czystym sercem (2) Polecam z czystym sercem ten warsztat. Obsługa na 100%. Z Zjawiłem się w... Rafał / Golf III Super człowiek, super warsztat ! (2) Po kolizji drogowej na wczasach w Rumi, w przeddzień powrotu do Wrocławia,... Bogdan Janus Dobre konsultacje (2) W tej firmie wcześnie robiłem zderzaki. Ostatnio miałem problem z dachem -... Gluchy Zadowolony klient (1) Trafiłem do warsztatu przez przypadek. Gorąco polecam... Dobra obsługa, bez... Toyota Polecam !!!!!! (2) Trafiłam do Auto Service CAR dzięki portalowi Trójmiasto, tak dużo... Małgosia /Skoda Fabia Full profeska (2) Lepiej trudno trafić. Miałem duży problem z zawieszeniem w drodze na wakacje... tomek Mariusz - opinia (2) Bardzo Polecam naprawa wykonana profesjonalnie zarówno od strony blacharskiej... Mariusz Gorąco plecam ! (2) Po zderzeniu stanąłem przed dylematem, do kogo zwrócić się z moim problemem.... Henryk B. Citroen C4 (2) Warsztat godny polecenia. Oddałam auto zarysowane a odebrałem zrobione jak... JOANNA Najlepszy warsztat. Polecam !!! (2) Jestem z Przemyśla, a swoje Audi A6 rozbiłem wracając z rodziną z nad morza... Tomasz Swietna obsluga (2) Bylysmy z kolezanka w zakladzie w piatek. szybka obsluga. Pan Wojtek jest... Mal