Mercedes-Rumia (2) Pozdrawiam P. Wojtka i dziękuję srdecznie! Takich firm już raczej nie ma...... Paweł Załucki VW Passat B6 (2) Polecam warsztat, pracownikow oraz Szefa, ktory jest konkretny, zna sie na... Bartek usługa lakiernicza (1) Robiłem w I połowie września 2013 roku usługę lakierniczą spowodowaną... Mariusz
fachowo i precyzyjnie!!!! (2) Jestem stalym klijentem tego zakladu i zawsze wyjezdzam zadowolony!Robota... Krzysiu POLECAM (2) Witam. Ciężko o uczciwość w dzisiejszych czasach jednak szef tego zakładu to... Roman Konrad - opinia (2) Wszytko jak trzeba, klapa po lakierowaniu jest jak nowa. Konrad Profesjonalizm przez wielkie P (1) Mając w pamięci niezbyt miłe doświadczenia w kilku innych warsztatach, nie... właściciel focusa Polecam naprawy pokolizyjne (2) Właściciel serwisu bardzo pomocny, tłumaczył co i jak osobie, która nie zna... Katarzyna Zadowolony (2) Witam. W mojej ocenie : - dokładnie - profesjonalnie - miło i nie drogo Można... Andrzej Klient - opinia (2) Serwis zawsze konkretnie podchodzi do sprawy, właściciel zna się na rzeczy i... Klient Polecam (2) Wysoka jakość usług, przystępne ceny, niezłe terminy. "Jak by coś się działo,... Karol Polecam (2) Wysoka jakość usług, przystępne ceny, niezłe terminy. "Jak by coś się działo,... Karol Polecam z czystym sumieniem. (2) Zaraz po zgłoszeniu auta do naprawy Pan Wojtek dokonał oględzin i wycenił... Grzegorz Almera Osowa audi 80 badanie komputerem (2) Jakość usługi jak zawsze najwyższym poziomie . Czas realizacji na miejscu... Sebastian B. dobry warsztat. (2) Doskonała naprawa klimatyzacji w moim samochodzie. Teraz wszystko jest jak... Maja M. Polecam ten warsztat! (2) Nakładki na progi pomalowane idealnie, perfekcyjnie dobrany kolor, co w moim... Adam Zawsze doradzą i pomogą jak tylko będą mogli :) (2) Miałam dziwną sytuację bo uszkodzono mi auto w hali garażowej. Sprawca... Pentela Krzysiek - opinia (1) Najlepszy warsztat w Gdyni i Trójmieście Zastanawiasz się gdzie oddać auto do... Krzysiek Firma godna polecenia (2) Firmę Czaja Auto Remont znalazłam dzięki portalowi Trojmiasto.pl. Trafiłam... Dominika NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Miodzio, super, cukiereczki, to naprawa jak z bajeczki. Daję tutaj moje... Alicja